Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFGANISTAN
Povratak na članak

Amerika priznala da je ubila civile i djecu, najopasniji terorist na svijetu sastanči s tajnikom UN-a!

Amerikanci su dosad negirali da je u napadu bespilotnom letjelicom prošlog mjeseca u Kabulu promašena meta napada te da su umjesto boraca ISIL-a ubili civile i djecu. Istovremeno, svijet je u čudu zbog sastanka terorista s crne liste i zamjenika glavnog tajnika UN-a.

Komentari 16

DU
Deleted user
00:48 19.09.2021.

To nije teror?

VL
Avatar Botox.Biden
Botox.Biden
23:24 18.09.2021.

Kada će Joe Biden, osvajač 80.000.000 glasova na američkim izborima dobiti Nobelovu nagradu za mir? 🤡

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
22:44 18.09.2021.

Sve su to bili potencijalni talibani...

VL
ZO
zoranos
00:35 19.09.2021.

Haag, halooo, gdje si! Ako je Gotovina robijao nevin godinama, zašto ovaj general koji je priznao krivnju neće robijati??? Može li mi to objasniti američki veleposlanik u RH možda?

VL
DJ
Djoile
08:08 19.09.2021.

Nije im to prvi put. Ubice !!!!

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
07:50 19.09.2021.

Ameri gadaju Avganistan pogode svatove u Pakistanu.Strava koliko su jada i cemera napravili po ovom svitu...Dvi Atomske bacili na japan Vjetnam Koreja ,Irak, Libija Sirija, Somalij sad Avganistan.Izgubise rat od Avganist cobana i seljaka .Da ne pisem u Njemac bombsrdiranjee Drezdena Phorzheima Schweinfurta i drugi gradova di nije bilo kasarni. Pitajte njemaca oni ce vam kazat strava. Pa SSSR u madarskoj poginulo par tisuca ljudi Ceskoj petsto ljudi.Avganistan pededet tisuca...Usporedivat to sa ovin strasnim zlocinin je bedastoca..Sta kaze Franjo na ovo di je Cepiga promjenijs ime od kad su Ameri u Avgan pobigli glavom bez obzira..Necu pisat o manjim ratovin koji su Ameri vodili strava i pricaju o demokraciji.Plus garavi dobi Nobelovu nagradu za mir strava.

VL
MX
Mister X
23:12 18.09.2021.

majkuvam: Sve su to bili potencijalni talibani... Da vidim pametan si samo da nadopunim Talibani precod je svi zunamo = učenici , Ja sm malo nadopunio kroz čitanje novina .. Ilik su učenici ili su bi bili Gvantanamo mučenici !

VL
SI
sisavac
23:12 18.09.2021.

Ubili 7 djece i nitko otkaz dao, dobio... I vi ih gledate ko mirotvorce... Osama je njihov projekt. Žalosno da će vam život proći, a da nećete shvatiti da su najveći teroristi baš oni. Pronađite definiciju terorizma, i pogodite tkoo se najbolje uklapa...

VL
MX
Mister X
23:02 18.09.2021.

Mene čude tik Rusi i Kinezi kako su zaostali . Da ne koriste ista ili slična sredstva za borbu protiv svojih terirista .. Koliko ameri su uspiješni neki put e pomalo dozna preko 50,000 su tako poubijali kroz zadnjih desetakak godina takvih akcija po teritoriju gdje žive teritorijalisti . eto sad čujemo prvi puta pogreška i priznaju !!! Interesantno je i za priznati da pravi ti teroristi ne koriste svoje dronove niti avijaciju da se tko bore protiv sojhih neprijatelja iz zraka ! Osim ono jednog jedinog napada 11 septembra i to smo onda svi nazvali teroristički napad na Ameriiku .umjesto na Rusiju Moskvu jer znamo da su Rusi bili agresori a Ameri dobričine koji su Afganistance obožavali i Ladena pomagali da pobjede Rusiju ! I umjesto zahvale Amerima godine kasnije šta rade ti Talibani -Afganistanci; Napdnu Ameriku , naravno iz zahvalnosti onda im Amerika pokaže da oni mogu dplo duže da osvoje Afganistan i daih izdemokratiziraju u glad i da instaliraju zakopaju tamo za 20 godina što god zažele pa i 100 Hidrogenski ako hoće, ili misliš došli tamo samo da beru makove !!!??

VL
MX
Mister X
23:09 18.09.2021.

Kada bi sa dronovima gađali i ubijali recimo Islamisti muslimani ili Sirici po nekim drugim državama ili susjednima """svojeprotivnike = one koji oni nazivaju teroristi """ . Dali bi onda oni ti koji bi neprestalno slali svoje dronove da rasturajusturaju godinama teroriste ? Ne bi li i njih neka strana nazivali teroristi ?

VL
YE
yelloman
02:38 19.09.2021.

Amerika bar prizna kad pogriješi. Rusija Rusi malezijske avione po Ukrajini,šalje tamo svoju vojsku, bombardirala bolnice i škole po Siriji i ubija civile ali nikad ama baš nikad ne prizna krivnju nego laže i opovrgava do besvjesti.

VL
VU
VukBranković
23:25 18.09.2021.

Tako su četnici i krajišnici, predvođeni JNA. Klali su žene, djecu i starce po HR i BiH, zakopavali su leševe u đubre i po životinjskim farmama sa crkotinama, da bude teže pronaći kosti. Samo oni kažu da nisu, a zaa ono šta se zna da jesu kažu da nije genocid i u tim činovima ne vide ništa loše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.