Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državni tajnik Božinović u službenoj posjeti Washingtonu
Povratak na članak

Amerika potvrđuje jačanje prijateljstva s Hrvatskom

Božinović je tijekom višednevnog službenog boravka u Washingtonu održao sastanke u Bijeloj kući i Kongresu a danas će posjetiti Pentagon i Ministarstvo domovinske sigurnosti.

Komentari 8

Avatar Azriel
Azriel
22:21 14.10.2009.

a mislim si nekak, da je Božinović išao ispitivati teren u vezi moguće arbitraže po pitanju situacije sa Slovenijom... A obzirom da je zadovoljan, šamponiran je ostao jedino Žbogar ljetos.....

VL
SR
Srecko
21:33 15.10.2009.

Gosp. Bozinovicu ! Kolko bus zatvorenika iz Gvantanamo dopelal u RH ?

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
04:40 16.10.2009.

Iran nam je veci prijatelj nego Amerika .Amerikanci samo iskoristavaju druge oni nemaju prijateljske odnose s nikim. (Mada sta se tice tehnologije su Br.1)Vise vjerujem Iranskom predsjedniku neg Americkom.

VL
OB
-obrisani-
15:24 15.10.2009.

USA su se u zadnjem ratu sve vise svrstavale uz Hrvatsku i na kraju zavrsile kao najveci saveznik malade nezavisne Hrvatske. Sve od tada USA stalno kazu prijateljstvo do Hrvatske i to usprkos mnostvu Hrvata koji mrze Ameriku. Zivio sam u vise europskih zemalja i NIGDJE nije toliko onih koji mrze USA ...

VL
GR
grieg
14:41 28.10.2009.

Nije POSJETA, nego POSJET. Dakle: u \"službenom posjetu\", a ne u \"službenoj posjeti\". Imate li uopće lektora?

VL
DU
Deleted user
23:17 14.10.2009.

A sto je bilo do sad....? Mi smo jadne male sluge a nas narod prodan.

VL
MI
misuratakid
00:17 15.10.2009.

Bozinovic prica gluposti. Bilo je i prije jako ugodno biti Hrvatom u Americi - negdje 95 ili 96 sam bio sletio na Newark, dok sam stajao u redu za imigracijski salter na strance, nekakav crnac koji je tamo razvrstavao putnike kad mi je vidio putovnicu nasmijao se od uha do uha nicim izazvan me izvadio iz reda i poslao na pasosku kontrolu za putnike prve i biznis klase, gdje me u rekordnom roku procesuiralo u postilo u US of A - nekoliko trenutaka kasnije i carinica na kontroli prtljage se isto samo odmaknula u stranu lagano naklonila i ja prosao - a bio sam klinac u srednjim 20-ima odjeven ko mangup, i sve je to bila 100% sam siguran sa\\mo reakcija na HR putovnicu. Dobri su Ameri kad se s njima ne zajebava!

VL
WE
western01
11:09 15.10.2009.

...mislim da je jedino ugodno biti kod svoje kuce i u svojoj zemlji...zbog cega je ugodno biti Hrvatom u Americi ???kladio bih se 90 posto Amerikanaca nezna gdije je Hrvatska...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.