Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstvena europska vojska

Amerika ne želi EU prepustiti monopol nad europskom sigurnošću

16.02.2024.
u 21:41

Već desetak godina Rusija je prijetnja Europi. EU s povjerenikom za obranu neće dobiti i svoju vojsku, ali to je korak u tom pravcu

Komentara 1

XM
Xman
18:56 17.02.2024.

Rusija nije bila prijetnja Evropi nego je to prica koja treba da se valja ispred pravih razloga .Amerika nije htjela da EU jaca i da joj Evropa izmakne u svojoj samostalnosti te njihova pohlepa za ruskim bogastvom i smanjenjem uticajaa te im je bilo neophodno pokrenuti rat sa Ukrajinom.Sa ovim samo Amerika profitira,prodaje naoruzanje ,stavila Evropu pod svoju cizmu ,valaja im 4 puta skuplji prirodni gas a BRIKS se siri i sve vise zemalja hoce svoju slobodu i samostalnost.Svijet je dosta americke demokratije i slobode ,ucjena prijenji i ubistava.Svijet zeli pravedan sistem i jednak za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije