Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odgovor bi bio:...'

Američkog admirala pitali: Biste li bacili nuklearnu bombu na Kinu?

Scott Swift
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.07.2017.
u 14:43

Pomalo bizarno pitanje mu je postavljeno na Australskom nacionalnom sveučilištu, a povod je bila nedavna izjava šefa CIA-e da Kina dugoročno predstavlja veliku prijetnju SAD-u.

Šef Pacifičke flote Američke vojske, admiral Scott Swift, rekao je da bi poštovao hipotetičku zapovijed američkog predsjednika Donalda Trumpa da pokrene nuklearni napad na Kinu, piše RT

Pomalo bizarno pitanje mu je postavljeno na Australskom nacionalnom sveučilištu, a povod je bila nedavna izjava šefa CIA-e da Kina dugoročno predstavlja veliku prijetnju SAD-u

Scott Swift
1/10

Na pitanje bi li pokrenuo nuklearni napad protiv Kine da mu to sljedećeg tjedna naredi predsjednik Donald Trump, Swift je kazao: 'Odgovor bi bio: da". 

Šef pacifičke flote od 2015. godine je objasnio da je svaki pripadnik američke vojska prisegnuo da će braniti ustav SAD-a protiv svih neprijatelja iz inozemstva i domaćih te da će izvršavati naređenja časnika i predsjednika SAD-a pa bi se pokorio i toj naredbi. 

Komentara 63

Avatar galango
galango
16:41 27.07.2017.

Kinezi ih gaze, ne mogu ameri parirat Kinezima, Kinezi će biti super sila broj jedan već za 20tak godina. i ekonomski, a kmaoli ne vojno i tehnološki, nevjerojatan je rast Kine u posljednjih 20tak godina. Kina rapidno jača u svim segmentima i za oekivati je do 2050 da će biti isprijed amerike, amerika se može sam onadat da će s 300 miliona odnosno miljardu ljudi manje moći još dugo parirat kinezima, a i INDIJA je po meni budućnost, Japan već kopni zato jer nema takav ljudski potencijal iako su japanci isto tvrd orah bili u prošlosti, ali prednost Kine i Indije je u nevjerojatnom ljudskom potencijalu od preko miljardu ljudi. tako da, budućnost pripada njima, i eventualno Rusima, Ameri Nijemci Britanci Francuzi s svojom neoliberalnom pederskom prožidovskom poltiikom će doživjeti propast, i neka dožive zato jer su im važniji intersi Židova od dobrobiti vlastitog naroda.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:38 27.07.2017.

Kako to Kina ugrožava Ameriku? Tako što se razvija ekonomski? Amerikanci još uvijek misle da je jedino njima dozvoljeno biti bogatima.

Avatar debela koli
debela koli
15:10 27.07.2017.

Volio bih da vidim njegovu reakciju da neko baci bombu na USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije