Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP DESTINACIJA
Povratak na članak

Američkim turistima najzanimljiviji Island, Kambodža i - Hrvatska

Ove su godine ostvarili 1.6 milijuna noćenja

Komentari 6

Avatar Foton
Foton
18:00 29.11.2018.

To je tocno. Ja se vise ni ne sjecam koliko opisa Dalmacije, Istre, Zagreba sam dao potencijalnim americkim turistima. a poslije finala svjetskog prvenstva pitanjima o Modricu, Dalicu i Vatrenima nikad kraja. Kolinda vrlo popularna svojim spontanim grljenima svih od Macrona, Dalica, nasih i francuskih igraca, onako sva pokisla ali odusevljena. Pa onda o vinima i hrani, i svi koji se vrate, odusevljeni. Prekrasna zemlja, puno povijesti i kulture, fina hrana, lijepi decki i cure, bistro more itd, itd. Jos da izaberemo pametne da nas vode, daleko bi dogurali, mladi Irci bi se jagmili da budu barmeni u Splitu ili negdje u Istri.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:08 30.11.2018.

Island i Kambodja su interesantne zemlje ali imaju i jako negativne strane. Island je jako, jako skup i osim interesantnog krajolika ne nudi jos nesto posebno. Kambodja je treci svijet i samim time preslabo razvijen u vezi komfora, sigurnosti i higijene. Hrvatska ima taj veliki hendicap ostavstine balkan-komunizma mentalne, (ne)kulturne, i gradjevinske ostavstine, koja kvari cijeli dojam. Ali radimo i na tome.

VL
NE
Neutralac
19:29 29.11.2018.

Ameri vole egzotiku i zemlje treceg svijeta... ... pa eto mi smo tu u vrhuncu egzotike.... Island je to iznimka...

VL
SE
serđo12
18:47 29.11.2018.

Jasno mi je za Kambodžu i nas,ali zbog čega Island?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.