Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POIGRAVANJE S MEDIJIMA I TRENUTAČNE TV SLAVE?

Američkim roditelji iz slučaja “balon” prijeti tužba

balon
Reuters
18.10.2007.
u 08:54

Šerif nije pojasnio s kakavom tužbom bi se roditelji malog dječaka mogli suočiti, ali je sigurno da će se tražiti njihova zakonska odgovornost u ovom slučaju.

Roditelji šestogodišnjeg dječaka Falcona Heenea iz američke države Kolorado, za kojega se sumnjalo da je odletio u meteorološkom balonu, a u stvari je cijelo vrijeme bio skriven na tavanu kuće, prijeti tužba.

Državni šerif Jim Alderden razgovarao je po drugi puta s dječakom za kojim je zbog sumnje da je odletio u balonu bila organizirana cijela potjera. Razgovarao je i s dječakovim roditeljima kako bi utvrdio činjenično stanje oko ovog, namjerno izazvanog događaja s ciljem zadobivanja medijske pozornosti.

Šerif nije pojasnio s kakavom tužbom bi se roditelji malog dječaka mogli suočiti, ali je sigurno da će se tražiti njihova zakonska odgovornost u ovom slučaju.

Zbog prašine koje su podigli roditelji dječaka, optuženi za medijsku zbrku koji su izazvali igrajući se sa živcima cijelog svijeta koji je pratio let balona, najavili su očitovanje na konferenciji za novinare.

Sumnju u medijsku podvalu izazvalo je priznanje maloga Falcona pred kamerama jedne TV kuće u kojem je iznio kako su mu roditelji naložili da se sakrije jer sudjeluje u showu.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kristijano
23:00 12.12.2009.

.......Diese Sure kann man auch perfekt auf hier lebende Moslems anwenden. Solange sie in der Minderheit sind, sollen sie sich ruhig verhalten und uns täuschen. Wenn sie aber stark genug sind, dann müssen sie uns und unsere Demokratie bekämpfen. Wer ist eigentlich in den Augen Allahs ein Ungläubiger. Wo wir doch hier soviel über Tötung von Ungläubigen im Namen Allahs reden? Dazu heißt es in der Sure 5, Vers 17: \"Wahrlich, ungläubig sind diejenigen, die sagen: \"Allah ist der Messias, der Sohn der Maria.\" Also alle Menschen, die behaupten, Jesus sei Gottes Sohn gelten als Ungläubige. Das sind etwa 2 Milliarden Christen Weltweit. Wer die islamische Version von Jesus infrage Stellt, ist ein Ungläubiger und somit ein legitimes Ziel. .......Naravno to se može primijeniti savršeno na muslimane koji žive ovdje. Dokle god su u manjini, oni (muslimani) bi trebali šutjeti i time nas (kršćane) varati. Ali kad su dovoljno jaki, onda se moraju boriti protiv nas i naše demokracije. Tko je nevjernik u Allahovim očima (kad se već tako puno govori o ubijanju nevjernika u ime Allaha) Kao što je navedeno u Suri 5, ajet 17: \"Uistinu, nevjernici su oni koji kažu:\" Allah je Mesija, sin Marijin \". Tako svi ljudi koji tvrde da je Isus Sin Božji se smatraju nevjernicima. To je oko 2 milijarde kršćana širom svijeta. Tko islamsku verziju Isusa dovede u pitanje, je nevjernik i stoga legitimna meta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije