Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAMACARE
Povratak na članak

Američki vrhovni sud podržao Obamin zakon o zdravstvenoj skrbi

Sud je sa šest glasova za i tri protiv podržao zakon iz 2010. godine

Komentari 14

ST
Startrack
07:33 26.06.2015.

A "djureks" covjece sta ti odvali. Gdje rastu ovi ludjaci sa cudesa komentarima. Ova cudesa se nemoze procitat ni na jednom forumu na engleskom.

VL
AA
aabbcc
21:06 25.06.2015.

To je neshvatljivo za normalan svijet. Kada se jedan zarazi ili osuga a nema para prvo razazi stotine drugih koji imaju para i tako privatnim doktorima biznis cvate.

VL
DJ
djurex
17:14 25.06.2015.

U novom “Obamacare” zakonu jasno piše da će RIFD čipovi biti kao identifikacija ugrađeni u tijelo sve do jednog čovjeka. Na 1004. stranici ovoga zakona piše: “Čip koji ćemo ugraditi u ljude imat će sve mogućnosti praćenja, ali će biti i povezan s bankovnim računom. U zakonu se spominje i zakonski okvir mikročipiranja stanovništa pa tako u istom zakonu piše i “Najkasnije 36 mjeseci od stupanja ovoga zakona na snagu, čipovi moraju biti ugrađeni”..

VL
Avatar mason
mason
18:16 25.06.2015.

Stari sistem je bolji ,platis ali imas uslugu.U socijalistickom zdravstvu samo te sutaju sa noge na nogu,od doktora ,sestrice do cistacice.Ponistit ce se ovo za koju godinu,kad vide da ne ide.

VL
JR
Jean Renault
18:06 25.06.2015.

Čovijek je odvratan. Uopće ne jer je crnac Bože me sačuvaj ! Ali odvratan mi je jer u početku radio lijepo i podržavao sam ga, sada je gori od ludog Buša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.