Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO NA FACEBOOKU

Američki vojnik ispitivao iračku djecu jesu li homoseksualci

irak
Reuters
25.05.2010.
u 16:05

Dvojica snimljenih dječaka nisu razumjela pitanja postavljena na engleskom jeziku, već su se samo smiješili u kameru i povremeno dizali palac.

Američki vojnik Robert Rodriguez na svom je profilu na Facebooku objavio snimku na kojoj su iračkoj djeci postavljana pitanja jesu li homoseksualci, seksaju li se i hoće li biti teroristi kad odrastu, pišu britanski mediji. Vojnik se zbog objave videa, koji traje 30 sekundi, nalazi pod istragom.

Dvojica snimljenih dječaka nisu razumjela pitanja postavljena na engleskom jeziku, već su se samo smiješili u kameru i povremeno dizali palac. Američka vojska naredila je Rodriguezu da s Facebooka ukloni video.

Nije potpuno jasno je li Rodriguez autor videa ili ga je samo postavio na svoj profil na Facebooku. Vojnik je stacioniran u vojnoj bazi Fort Wainwright koja se nalazi u američkoj saveznoj državi Aljaski.

Komentara 7

MA
mališa
16:59 25.05.2010.

Tako se brani američki način života svuda po svetu gde je kročila američka čizma.

BA
Babaroga
18:48 25.05.2010.

Irak - nacija koja je dala prve svjetske kulture ( Sumer, Babilon ), izumila navodnjavanje i time poljoprivredu, sjecište perzijskog i arapskog utjecaja SAD - nacija mcdonaldsa, rednecksa i izkompleksirana do bola. Jedan njihov poznati analitičar je rekao da susu kao nacija u pubertetu. Kao mala djeca u shvaćanju svjeta, pa tako da se ponašaju kada je u pitanju njihova moć

UK
Ugo Kajvez
16:58 25.05.2010.

U afghanistanu ..... . \"Taliban win £1,600 bounty for each Nato soldier killed\" ...... . ali u pakistanskim rupee-jima .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije