Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČENJE
Povratak na članak

Američki vojnici ušli u Irak iz Sirije: Nastavljaju kampanju protiv militanata Islamske države

Reutersove video snimke pokazuju kako oklopna vozila s vojnicima ulaze u Irak, u sklopu američkog povlačenja iz Sirije. Reutersov kamerman vidio je kako prelazi više od 100 vozila.

Komentari 3

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
19:45 21.10.2019.

pod raznim razlozima i parolama turska provodi etničko čiščenje Kurda sa njihovih stoljetnih prostora, a sve uz pomoć i pristanak amera, rusa i sirijaca

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:48 21.10.2019.

Ostavili Kurde.na cjedilu i pobjegli. Dali se petama vjetra- Pouka za druge evo Poljaci vec protestiraju. Kazu tako ce i snama biti. Manite se raketa pace bit sve u redu. A njemac STERN pise Putins sieg ohne krieg. Sto znaci Vladimirova pobjeda bez rata.

VL
DU
Deleted user
18:05 21.10.2019.

Američke snage ušlu u poluautonomnu regiju Kurdistan u Iraku........ kuje bježe tamo gdje je sigurno . Ako ovi Irački Kurdi dozvole da ih izigraju kao braću im u Siriji onda nisu ništa bolje niti zaslužili ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.