Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ROKA
Povratak na članak

Biden obećao povući sve američke postrojbe iz Afganistana do 11. rujna

Afganistanski pobunjenici su nedavno upozorili Washington protiv svakog prekoračenja roka 1. svibnja, i zaprijetili uporabom sile

Komentari 6

XA
xaron
02:03 14.04.2021.

Kada je Trump tražio ovo isto, svi su ga ismijali, a evo sada Biden ko otkriva toplu vodu.

VL
SI
sisavac
07:22 14.04.2021.

američka obećanja.... oni se ne drže ni ugovora koje su potpisali, a kamoli obećanja. al su im talibani lijepo rekli, ni na jednoj mirovnoj konferenciji više ne budu, sve dok strane sile budu u afganistanu. čim se maknu ovi mirotvorci, vratiti će zemlju u svoje okrilje. fora je da većina afganistanaca to i želi, nakon skoro 20 godina strane okupacije, oni žele natrag talibane.

VL
DU
Deleted user
07:52 14.04.2021.

Talibani samo čekaju da se opet namnože.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.