Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POTPISANOG SPORAZUMA
Povratak na članak

Američki veleposlanik: Srbijanska vlada mora donijeti niz teških odluka

Većina razgovora bit će u Bruxellesu, ali se mi pokušavamo usredotočiti na konkretne stvari koje odmah možemo uraditi, rekao je američki veleposlanik za Radioteleviziju Srbije (RTS)

Komentari 18

CA
cortesova arkebuza
18:12 11.09.2020.

Nije legendarni savjetnik sedmorice američkih predsjednika Henry Kissinger rekao slučajno jednom prigodom komentirajući odnose Amera sa drugima državama, da je teško biti američki neprijatelj al da je još teže biti američki „prijatelj”. Ne bih bio u njihovoj koži.

VL
IV
ivanjoksimovic
21:23 11.09.2020.

Ja ne znam da li vi imate tamo neku skolu novinarstva, ali podhitno bi trebalo da skolujete novinare. Da li je onaj koji jepisao ovaj clanak procitao sporazum izmedju Srbije i njene juzne pokrajine Kosovo? Samo jedan primer iz gomilee neistina napisanih u ovom nazovi clanku: "Srbija se posljednjom točkom sporazuma obvezala i da će u idućih godinu dana svoje veleposlanstvo premjestiti iz Tel Aviva u Jeruzalem, a taj dio sporazuma u aranžmanu Bijele kuće podrazumijeva i da Izrael prizna neovisnost Kosova." Ovo ne postoji nigde u sporazumu! Cista laz!

VL
Avatar zong
zong
20:12 11.09.2020.

Jarani moji... po vašem je Srbija poražena i gotova ovim potpisom u SAD-u ali nešto ste u hrvatskoj očajni i jako vas boli taj srpski poraz u SAD-u da već danim samo o tome verglate... Šta reći!?

VL
DU
Deleted user
19:18 11.09.2020.

Daj malo o Jasenovcu.

VL
NM
nemirno more
18:08 11.09.2020.

"dvije su zemlje napravile veliki iskorak...", uh što ih još čeka...ali putin je već uputio ispriku debelousnatom što nije mogao prisustvovati tom svečanom činu osobno,da uveliča taj povijesno važan dan za naše prekodrinske susjede...

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
21:50 11.09.2020.

Vučko i Srbija uvukli su se u vrzino kolo iz kojega im više nema povratka. Arapi će vas okantat,Rusi, Kinezi i EU, a sve zbog vašeg lažnog glumljenja. Mi vas znamo, a sada će vaš karakter shvatiti svi navedeni. Gdi god i kad god se pojavite pojam ste za probleme

VL
Avatar Idler
Idler
18:25 11.09.2020.

Prva od tih odluka je najti prevoditelje za albanski jezik...auuuu....sljedi epidemija srčanih udara 😁

VL
Avatar Danco2
Danco2
18:11 11.09.2020.

hahahahaha

VL
DU
Ducko
18:56 11.09.2020.

Nije srbijanska ne srpska vlada. Hrvijanci

VL
PE
penellopea22
18:26 11.09.2020.

Amerika ne smije dolzvoliti da Srbija ulazi u EU-ropski konclogor pod nacisticku cizmu. Srbija je kroz citavu svoju povijest ratovala protiv njih, zajedno sa ostalim civiliziranim svijetom, da oslobodi svoju zemlju i narod od zlocinacke nazi/fasisticke cizme. Zato Amerika nee smije praviti ponovo iste greske i dozvoliti da se ponavlja povijest, ono sto je vec sto puta propalo u krvavim ratovima u Europi. Nisu svi narodi isti, postoje slobodarski narodi koji ginu za slobodu, a to su Amerika, Britanija i saveznici u dva svjetska rata, i postoje sluge, podanicki mentaliteti poput Bosanaca koji se naguze svakome okupatoru koji ih zajasi na tim prostorima i bez problema prodaju vjeru za veceru. Narodi na tim prostorima su zivjeli u miru samo kada su istjerali zlocince okupatore nazi/fasiste i islamiske teroriste iz svoje kuce, i kada su bili u sferi Amerike i Britanije, za vrijeme bivse drzave, i nikakvih nazi/fasista i islamista, svojih tradicionalnih neprijatelja i okupatra kroz povijest. To Amerika mora dobro imati na umu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.