Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je gradonačelnik New Yorka?
Povratak na članak

Američki Robin Hood uzima bogatima i daje siromašnima

“Borim se svaki dan da New York postane najpošteniji grad u Americi”, tvrdi Bill de Blasio, gradonačelnik kojem su protivnici ‘skuhali’ nekoliko korupcijskih afera iz kojih je izašao – čist.

Komentari 6

OB
ObrenM
07:40 03.05.2018.

Kod nas otimaju sirotinji da bi bogati jos bolje zivili.

VL
NI
Nikomah95
06:27 03.05.2018.

Prozirno ljevičarenje

VL
MK
mksdk
07:25 03.05.2018.

Najgori američki gradovi su oni koji su pod dugogodišnjom diktaturom tzv. demokrata (čitaj: ljevičarskih spodoba). Kaliforniju su uništili do te mjere da ljudi koji se bave proizvodnjom i koji su nositelji gospodarstva, već masovno migriraju u druge djelove SAD-a. Ljevičarska kuga uzima onima koji rade i zarađuju da bi davala ljenčinama i neradnicima i to je dovelo do npr. toga da preko 73% djece u crnačkoj populaciji biva rođeno izvan braka, odgajano od samohranih majki koje žive od socijalne pomoći, većinom ne znajući tko im je otac te redovio završavajući svoju karijeru u zatvoru s počinjenom masom teških zločina. A rješenje za taj problem ljevičarske spodobe vide u tome da im se osigura i dodijeli još više tzv. "free money" tako da još više mogu parazitirati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.