Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarili naum

Američki reperi tajno snimili spot na ulicama S. Koreje

Peso & Pacman
Foto: Screenshot
1/2
09.01.2014.
u 20:30

Rap duo Pacman i Peso objavio je spot za pjesmu “Escape to North Korea” koji su u tajnosti snimili na ulicama i trgovima ove diktatorske zemlje.

Dok svijet bruji o posjetu bivšeg NBA košarkaša Dennisa Rodmana prema Amerikancima neprijateljski nastrojenoj Sjevernoj Koreji, dvojici mladih Amerikanaca u ovoj, od svijeta strogo izoliranoj zemlji uspjelo je što nikome dosad nije – snimiti glazbeni videospot.

Naime, rap duo Pacman i Peso objavio je spot za pjesmu “Escape to North Korea” koji su u tajnosti snimili na ulicama i trgovima ove diktatorske zemlje u kojoj je snimanje kamerama turistima zabranjeno. Put glazbenog dvojca financirao je njihov menadžer sa 5100 dolara, a neustrašivi Pacman i Peso onamo su otputovali pod krinkom da idu samo u razgledavanje. Prave razloge odlaska skrivali su i od medija.

Kad je čuo da dvojica američkih repera idu u Sjevernu Koreju, BBC je želio s njima napraviti intervju, ali dečki su odbili kako bi bili sigurni da vlada S. Koreje neće doznati njihove prave namjere i u SAD su se uspjeli vratiti sa snimkom.

>>Rodman otpjevao Sretan rođendan Kim Jong-unu

Komentara 6

Avatar liquidsky
liquidsky
09:24 10.01.2014.

Za Večernji List: razumljivo je da neprekidno morate puniti portal vijestima ali prije objave ipak ste dužni provjeriti sadržaj. Ni članak ni spot nemaju veze sa Sjevernom Korejom. Ovo je sramota za sve vas u redakcijama.

PO
posluzitelj
21:34 09.01.2014.

Koji proljev...bacite pogled na screenshot postavljen iznad texta. Cura u pozadini uredno fotka i snima sve oko sebe..

BA
Bananaman
20:49 09.01.2014.

Meni ovo vise slici na Seul nago na Pyongyang!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije