Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog njega su zaratili
Povratak na članak

Američki pastor uhićen da bi ga se razmijenilo za Gülena

Marksistička stranka Kurda nazvala je Erdoğanove optužbe da je Brunson njihov član smiješnima: “Pa mi smo komunisti i ateisti”

Komentari 5

ZA
Zapadnjak
13:14 07.08.2018.

pokrenulo se nesto sa sjevernom korejom, u trgovinskom ratu kina ima vise za izgubiti od SAD-a pa je logicno da ce i oni odluciti jednom sjesti za stol i pregovarati o svojim ilegalnim uvjetima poslovanja za zapadne tehnoloske kompanije ciji jedini cilj je krađa znanja i tehnologije; nadalje, steze se polako obruc i oko irana a tu je i ova situacija oko turske - i znate li u koliko od ovih hvale vrijednih i pravednih akcija - protiv suparnika ili, u nekim slucajevima cistih neprijatelja koji preziru zapadni svijet i nas nacin zivota - sudjeluje europa kao navodno najveci saveznik SAD-a? niti u jednom, u nekima su cak otvoreno na strani onih drugih sto je jedna od najvecih sramota u povijesti naseg kontinenta i jedna od najvecih uvreda građanima europskih zemalja...

VL
TO
Toni70
23:51 07.08.2018.

Plačen da laže i piše neistinu Američki pastor uhićen da bi ga se razmijenilo za Gülena.. Jer ako je to istina onda je i istina da je Kosorica dobila naređenje iz svjeta da zatvori sudi Dr. Sanadera . A pšto rade diktatori nego sude jedni druge ili ih ubijaju vješaju truju Atentate rade ili "državne udare" po neposlušnim narediš da sruši 3 ruska zrakoplova a on ne sluša sruši smo jednoga !!! Onda mu naoružaš največe neprijatelje uz pomoč popova i agenta - Kurde da ga eliminiraju .. sve se to zove politika .. Napravipš mu preko 100 miljardi EURA štete Turizmom . I proglasiš mal te ne teroristom .....

VL
DU
Deleted user
15:41 07.08.2018.

Od najboljeg Američkog partnera u regiji do sankcija. To je Turskoj plača koju je zaradila slušajući svog pouzdanog partnera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.