Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostali su zatečeni

Američki par na Mikonosu za dva koktela, salatu i četiri rakova kraka dobio račun od 810 dolara

City view Mykonos
Soeren Stache/DPA
09.02.2023.
u 14:03

Kad su se zbog računa pobunili, tvrde da je osoblje napravilo mojito u maloj čaši za žestice i reklo da je to mojito od 27 dolara, dok jedan njihov košta 107 dolara. Na jelovniku se također činilo da jedan krak raka košta 40 dolara, no ispostavilo se da toliko stoji jedan gram.

Američki par na popularnom grčkom turističkom odredištu Mikonosu dobio je u restoranu račun od 860 dolara za dva koktela mojito, četiri rakova kraka i salatu, prenosi Daily Mail. Vlasnik restorana brani cijene u restoranu i govori da kupci trebaju provjeriti jelovnik. Jessica Yarnall i Adam Hagaun iz Montane kažu da su vjerovali da kokteli stoje po 27 dolara kada su ih naručili u baru DK Oyster na plaži Platys Gialos na Mikonosu. 

Kad su se zbog računa pobunili, tvrde da je osoblje napravilo mojito u maloj čaši za žestice i reklo da je to mojito od 27 dolara, dok njihov jedan košta 107 dolara. Na jelovniku se također činilo da jedan krak raka stoji 40 dolara, no ispostavilo se da toliko košta jedan gram. 

Nije prvi put da ovaj restoran svojim cijenama i "zamkama" na jelovniku šokira goste. Alex i Lindsey Breen iz Kanade bili su zatečeni prošlog svibnja kad su za jednostavni obrok dobili račun od 410 dolara. Prošle godine Daily Mail napravio je istraživanje kojim se ispostavilo da je u baru na plaži turistima naplaćeno 18 dolara po kamenici, a stotine dolara za piće. Lokalni stanovnici plaćaju samo djelić te cijene, dok se osoblje smijalo potkradanju turista koji ništa ne sumnjaju. 

VIDEO: Cijene nekretnina u Hrvatskoj i dalje rastu, u jednom gradu zabilježen je najveći skok

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
16:03 09.02.2023.

Uh, tako bi i mi trebali! Jedan takav restoran u Rovinju, jedan u Splitu i jedan u Dubrovniku.

DU
Deleted user
16:51 09.02.2023.

Da ovako slučajno bude u Hrvatskoj to bi bila kataklizmu.Ako hoćeš biti frajer plati i uživaj !

5S
505.scrtom
15:39 09.02.2023.

ti osamsto bokca a ne dolara.tek tako prevariše amere,sram ih bilo.svojim rusima bi valja naplatili manje kad znaju da nemaju toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije