Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušio se?

Američki lovac F-16 nestao nad Jadranom

F-16
PIXSELL
28.01.2013.
u 23:39

Nije poznato na kojem je zadatku pilot bio. Pretpostavlja se da je F-16 poletio iz NATO-ve baze u Avianu te da se srušio negdje pokraj talijanske obale.

Američki lovac F-16 nestao je u ponedjeljak navečer negdje iznad Jadranskog mora u blizini Italije. Službenici Pentagona potvrdili su da je zrakoplov bio na misiji te da se vjerojatno srušio u more. Kontrolna je baza vezu sa zrakoplovom izgubila oko 20 sati.

Američko ratno zrakoplovstvo pokrenulo je potragu za letjelicom i pilotom, koji također još nije pronađen 

Nije poznato na kakvom je zadatku pilot bio. Pretpostavlja se da je F-16 poletio iz NATO-ve baze u Avianu.

Ključne riječi

Komentara 4

AL
Alexxandar
07:04 29.01.2013.

Nadam se da je pilot preživeo i da će uskoro biti nađen. @kordunas SAD i dan danas imaju Evropske jedinice, zapravo imaju jedinice za svaki kontinent. Hladni rat se odavno završio, pa se broj jedinica smanjio,ali su i dalje tuu uglavnom da olakšaju komunikaciju sa drugim NATO snagama(bar tako kažu).

DU
Deleted user
07:07 29.01.2013.

Skinuli ga vanzemaljci

JO
joogeee
07:40 29.01.2013.

Ne razumijem rečenicu iz teksta: "Nije poznato na kojem je zadatku pilot bio"... Zar su odmah trebali poslati dopis V.L.-u Ili još bolje napisati na Facebook opis cijele vojne vježbe ili zadatka na kojem je bio zrakoplov?? Da je barar pao na našu stranu obale, napokon bi dobili gratis barem jednu F-16icu koju nam ameri obećavaju već duže vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije