Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANI RIZIK
Povratak na članak

Američki dužnosnik upozorava: Cijeloj regiji prijeti veći dolazak terorista

"I zbog ruskog agresivnog sudjelovanja u Siriji, što je u Alepu izazvalo humanitarnu tragediju, sve će to uzrokovati dodatne migracije u Europu i, nažalost, povećati rizik za dodatne teroriste u BiH, ali i u drugim zemljama", kazao je Carpenter

Komentari 9

BL
blagoje58
15:52 09.12.2016.

Ova iz Bosne ne zna sto je rekla sad. Lako je biti bezobrazan kad nema Amerikanaca, ali kad Amerikanci dodju, onda smo fini i uljudni. Jednom ce shvatiti da im je svima Hrvatska ipak najbolji saveznik (ukljucujuci Amerikance).

VL
Avatar Pinokio
Pinokio
15:57 09.12.2016.

Jel zavrsio onaj Bushov rat protiv terorizma?

VL
Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
16:38 09.12.2016.

Amerikanci upozoravaju?!,zna se kako takva upozorenja zavrsavaju,vidmo po svjetu!

VL
RT
ribaric.tomislav
17:01 09.12.2016.

kontrole na granicé pa nema ni jedan da ude

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
16:32 09.12.2016.

Treba narodu reci da li dolaze umjereni ili radikalni teroristi, tako da se narod moze pripremiti. Ako su umjereni, onda treba pripremiti transparente "Dobro nam dosli" a ako su radikalni, onda ih vec na granici treba fino i uljudno pitati da li zele ostati ili su vec odabrali neku drugu zemlju gdje zele zivjeti...

VL
DO
Dotepenec
17:01 09.12.2016.

Rusko agresivno sudjelovanje u Siriji izazvalo je humanitarnu tragediju, sve će to uzrokovati dodatne migracije u Europu. Pod hitno naoružati i vratiti glavosjeke tj. teroriste neka dijele humanitarnu pomoć djeci i ženama u vidu spašavanja od života.

VL
MO
mobitel20
17:12 09.12.2016.

USA , nas saveznik u najslobodarskijem svjetskom savezu (NATO) govore istinu. Kao i nasa Predsjednica ! Moramo stititi zapadne vrijednosti krscanske civilizacije. I Predsjednik Trump je jamac toga. Potpora !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.