Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anthony Blinken
Povratak na članak

Američki državni tajnik: Daytona II neće biti, ali potrebne "ograničene" promjene ustava BiH

Ocijenio je kako je dogovor o novim izbornim pravilima za Mostar postignut prošle godine najbolji dokaz da je to moguće ukoliko bude političke volje.

Komentari 4

ME
medvedgrad
08:11 02.04.2021.

Bez ravnopravnosti Hrvata nema normalne BiH.

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
16:38 02.04.2021.

Ovaj američki birokrata misli da su ovo još u tijeku 90' godine prošloga stoljeće. Nigdje ne spominjš ruse i čajneze: Čoek valjda razmišlja, kako ja odlučim, a sitnozubi iz tzv, EU se "bespogovorno slože" i eto ti "vječnog mira" naa brdovitom Balkanu. Baja to neće tako lako ići, ili kako kaže M. Bulić NEMERE. Dopis dupli uputio u Sarajevo, Sejdi i riđem mudžahedinu, a samo jedan u Banja Luku. Valjda misli da će Dodik odma napuniti gaće, pa mu je dovoljno jedan dopis.

VL
SI
sisavac
09:58 02.04.2021.

pa taj zoološki vrt je već odavno trebalo raspustiti, i ostaviti ljude koji tamo ŽIVE da sami odluče s kime hoće, a s kime neće živjeti. rat je bio, stanovništvo se preselilo, etnički na nekim područjima grupiralo, i to je to, nema povratka na staro, na 92-u. samo u glavama muslimana živi ta ideja, i to ne svima, većina je svjesna što je bih danas. sve dok je u federaciji kantona i županija, općina i gradova, u nebrojenom broju, oni će biti zakopani u živom blatu. pola odraslih radi u nekom kantonu ili ministarstvvu. za svaku plaću uzimaju se krediti, ko u doba juge. a sve oko njih propalo, živi se od doznaka izvana. čemu se imaju nadati? ničemu s ovakvom strukturom vlasti. priznati podjele i pustiti da se svatko udruži sa svojim. po nacionalnom ključu. ovako je amerika i europa, da bi imale uvijek prste u bosni (nitko se ne odriče mogućnosti prtljati po drugim zemljama...) su nasadile visokog predstavnika koji poništava odluke rs i fbih, a na to nema pravo, njima paše ovakva situacija. kod sebe je ne bi trpili i ne trpe je. ništa se u bosni nije promijenilo od 1878-e. i okupacije, odnosno 1908.-e i aneksije. jadni muslimani sa svojim izetbegovićima. 30 godina ih vode žedne preko vode, i njima su još dobri.

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
22:35 01.04.2021.

Nista od trecega entiteta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.