Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi rat

Američka vojska priprema zračni i kopneni napad na Pakistan

vojnik
Reuters/PIXSELL
29.05.2010.
u 16:18

Navodno je planove je dodatno potaknuo neuspješni bombaški napad na Times Squareu za kojeg je optužen Faisal Shahzad, saznaje se od neimenovanih viših vojnih dužnosnika

Američka vojska razvija planove za napad na pakistanske talibane u slučaju uspješnog terorističkog napada na Sjedinjene Američke Države, izvijestio je Washington Post. Navodno je planove  dodatno potaknuo neuspješni bombaški napad na Times Squareu za kojeg je optužen Faisal Shahzad, saznaje se od neimenovanih viših vojnih dužnosnika. Kako piše Washington Post vojska je usredotočena na pripremanje raketnog i zračnog napada, ali se razmatra i raspoređivanje manjih jedinica za specijalne operacije i to uz granicu sa Afganistanom.

Neimenovani dužnosnici su istaknuli  kako će američki vojni napad na Pakistan dogoditi samo ukoliko se kampanja protiv terorističkih napada Baracka Obame i CIA-e pokaže neučinkovitom.

 

Ključne riječi

Komentara 82

OB
-obrisani-
16:22 29.05.2010.

Sotonisticka banda i njihovi ratovi........................ a naivni svoj zivot gube za njihove interese

MI
mirUsvijetu
17:19 29.05.2010.

I onda će ubiti par tisuća nedužnih ljudi, a samom krivcu neće biti apsolutno ništa. Nego će umiranje svojih ljudi promatrati iz fotelje. Ako uopće postoji krivac, jer Amerikanci su skloni izmišljati da bi opravdali svoje prebolesne ratove.

OB
-obrisani-
20:23 30.05.2010.

M@rsi, ona krscanka? Daleko je ona od krscanke, dalekooo... Ni sa stapom od va metra :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije