Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestajale mačke

Mjesecima potajno harao naseljem: Uhvatili pitona dugog 3,5 metra

piton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
13.08.2014.
u 09:07

Policija vjeruje da je pitona pustio vlasnik koji ga je držao kao kućnog ljubimca

Floridski policajci otkrili su krivca za nestanak više mačaka. Riječ je o 3,5 metra dugom i očito dobro uhranjenom burmanskom pitonu kojeg su četvorica policajaca iz grada Port St. Lucie uhvatila u petak.

– Ovo je odgovor na mnoga pitanja – rekla je Pamela Dinola, koja je izgubila pet od svojih sedam mačaka.

Pameli Dinola prva je mačka nestala u studenom, kada je posumnjala da su je napali rakuni. Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci nestale su joj i druge mačke, a u petak je zatekla pitona kako napada susjedovu mačku.

Egzotični pitoni izazivaju sve veće probleme u Floridi, gdje nemaju prirodnog grabežljivca i hrane se uglavnom divljim životinjama, a povremeno dođu u naseljena područja. Policajac koji se razumije u zmije vjeruje da je pitona pustio vlasnik koji ga je držao kao kućnog ljubimca, znatno prije nego što je narastao na sadašnju veličinu. Glasnogovornik policije Frank Sabol rekao je da traže vlasnika zmije.

>> Zmija je ugrizla za stražnjicu dok je sjedila na WC-u

>> Panika u centru grada: Strahuje da je zmija u podrumu pa djeca ne smiju u dvorište

Komentara 10

DU
Deleted user
11:15 13.08.2014.

nije zmija kriva ništa ali ono smece od njegova "vlasnik" jest. kaznu za udomljavanje i neka plati "egzotiku"!

Avatar Daruvar_
Daruvar_
09:52 13.08.2014.

Kada hodate po kraju što obiluje pitonima, ispred prsa treba držati nož. Ako se piton slučajno obavije oko vas, tako ćete ga moći izrezati i spasiti svoju tikvu. I da, jadne mice-mace.

TA
tamanitelj
11:06 13.08.2014.

Sada ga trenba narezati u filete pa neka ga mace popapaju ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije