Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tom Perez
Povratak na članak

Američka Demokratska stranka izabrala novog predsjednika: blizak je Obami i mora se suprotstaviti Trumpu

U govoru je Perez pozvao na jedinstvo i kao jedan od finalista za mjesto zamjenika predsjednika Hillary Clinton naglasio je da se radi o posebnom trenutku u povijesti stranke

Komentari 11

Avatar mofo
mofo
01:21 26.02.2017.

E je vam priča.. Za domaću zadaću proučit wikileaks i kako je ovaj lik sa killary smještao sandersu..

VL
SN
snajper
07:48 26.02.2017.

Demokrati su vec zaboravili zasto su izgubili. Obamu ameri nisu prihvatili jer ga ne smatraju svojim ma sta tko rekao. Jest bio je izabran ali polovina je bila protiv.Ponovo srljaju sa strancem i to latinoamerikanac. Amerika poslije trampa bit ce jos konzervativnija i demokrate su trebalu bit mudriji i izabrat pravog amerikanca bijelca, porodicnog covjeka kojeg amerika poznaje i koji joj se mora nametnut. Mora bit simpatican da privuce ljude. Ovakvi poput Peresa nece privuc nove gladace osim onih sigurnih ma da kako pametan i odan stranci. To je potrosacko drustvo kojoj proizvod treba bit lijepo upakiran a ako je funkcionalan i dobar tim bolje. Daba ti pamet ako si ruzan ili nesimpatican kao naprimjet nas Mikulic koji usput bas i nije previse pametan

VL
KO
konzervativac
00:28 26.02.2017.

Jedva prošlo mjesec dana od četiri godine, a već najgori predsjednik u povijesti. Ovi američki demokrati potpuno pogubiše glave. Izgubili su Bijelu kuću, izgubili su Kongres, gube i Vrhovni sud, a usput zaboravljaju da je za Trumpa glasalo šesdesetdva milijunana ljudi. Što ako i oni počmu arlaukat po Americi?

VL
GO
gooniegoogoo
10:24 27.02.2017.

odličan izbor za gubitak izbora. eto Trumpu drugi mandat.

VL
TP
tugomir.pokas
11:48 26.02.2017.

Stranka koja je iznjedrila Hyllari i Obamu dugo ne zaslužuje voditi SAD

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.