Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz knjige mirele holy
Povratak na članak

'Amer' prognozirao Kolindinu pobjedu i pad HDZ-ove Vlade

Političari u Sabor dolaze s tragom "bijelog" na nosu, a nemušto se opravdavaju da je to od krafne koju su netom smazali...

Komentari 3

SU
suton9
23:18 20.02.2017.

Prvo je lagano pogodio, drugo je totalno falio, za ponuđeno, jako loših 50%, da sam nekim slučajem ja sa svojim predviđanjima završio u vašim novinama, rezultat za ponuđena predviđanja, sigurno bi bila 100%, a za bonus bi vam dao predviđanjee za naredne izbore predsjednika, ukoliko se ne promijeni izborni sustav, sigurna pobjeda aktualne Predsjednice K. G. Kitarović. Pitajte ubuduće mene i biti će te sigurno na 100%-tnom učinku. Unaprijed zahvaljujem na pozivu, koji će "podići" Vas ali i moju malenkost.

VL
DU
Deleted user
07:00 21.02.2017.

U redu govori o velikim dečkima sa malom pišom, ali nisam nista čuo o malim curicama sa velikom pišom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.