Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo djevojci koja boluje od dijabetesa

Amel Velić: 'Ako ti amputiraju nogu, i ja ću sebi svoju'

amel velić
Foto: screenshto/source.ba
02.03.2016.
u 13:27

Amel Velić napisao svojoj bivšoj djevojci Nizami, koja se bori s dijabetesom, i zbog bolesti je morala na operaciju zakazanu u Turskoj prekjučer, proširillo se elektroničkim medijima u regiji

Pismo koje je Amel Velić napisao svojoj bivšoj djevojci Nizami, koja se bori s dijabetesom, i zbog bolesti je morala na operaciju zakazanu u Turskoj prekjučer, proširillo se elektroničkim medijima u regiji. Pismom je Amel Velić želio iskazati svu ljubav koju prema njoj osjeća, a budući a ona prati Source.ba dogovorio je da bude objavljeno upravo ondje. 

 

Komentara 6

OS
osica
14:35 02.03.2016.

Ma, stavrno smo otišli u bizarnost. Mreže čine čuda za fanatike. Kako bi bilo dobro da čvrsto stoji na obje svoje noge i tako joj pomogne. " Ah, da to ne bi bila srceparjuća vijest. Bog mi je svijedok"

AN
anihani
15:07 02.03.2016.

vise ces joj pomoci ako imas obadvije noge i svu ljubav koju joj iskazujes

SJ
sasa.jakovina
13:42 02.03.2016.

Like!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije