Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memoari

Amanda Knox: Htjela sam se ugušiti ili si prerezati žile

Amanda Knox
26.04.2013.
u 12:16

Memoari 25- godišnje Amande Knox, američke državljanke koja je četiri godine provela u zatvoru u Italiji zbog osude da je ubila svoju tadašnju cimericu, otkrivaju kako je tijekom boravka u zatvoru razmišljala i o samoubojstvu.

Memoari 25- godišnje Amande Knox, američke državljanke koja je četiri godine provela u zatvoru u Italiji zbog osude da je ubila svoju tadašnju cimericu, otkrivaju kako je tijekom boravka u zatvoru razmišljala i o samoubojstvu, rekla je u intervjuu za People magazin.

– Razmišljala sam o samoubojstvu... Gušenjem ili rezanjem žila pod tušem – ispričala je.

Amanda Knox vratila se u SAD prije nešto više od godinu dana, nakon što je sud u Italiji ukinuo osuđujuću presudu za ubojstvo britanske studentice.

25- godišnjakinja se za People prisjetila kako je nakon uhićenja za ubojstvo cimerice bila u šoku, paralizirana. Dodala je i kako ju je smetalo što ju je talijanski tisak opisivao kao bezosjećajnu.

Imala je mnogo slomova i teških trenutaka, kaže da se htjela ubiti, nije mogla podnijeti pohotne poglede čuvara, ali ni sav medijski pritisak na nju.

– Čas su pisali da sam bezosjećajna, čas da sam pretjerana – kazala je.

Amanda Knox trenutačno studira na Sveučilištu u Washingtonu, te iako je najviši talijanski sud nedavno poništio njezinu oslobađajući presudu, tamo se ne namjerava vratiti.

Memoari pod nazivom "Waiting to be heard" izlaze krajem travnja.

>>A. Knox u memoarima: Seksualno me zlostavljao zatvorski čuvar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije