Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eko metoda
Povratak na članak

Alternativa konvencionalnom ukopu: Washington legalizirao 'kompostiranje ljudi'

Transformacija tijela u zemlju događa se unutar naših višekratnih, heksagonalnih posuda za kompost. Kada proces završi, obitelj može uzeti dio zemlje koja je nastala, a vrtovi u koje će se ta zemlja staviti podsjećat će nas na krug života - pojasnili su iz tvrtke "Recompose"

Komentari 8

PA
pax5
17:08 22.05.2019.

Nedaju mira ni pod zemljom...sve je biznis...

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
19:32 22.05.2019.

crvi sve razgrade i transformiraju. zato na lijesu mora biti izbušeno puno malih rupa da crvi mogu ići van bljuvat.

VL
ZI
zip123
19:44 22.05.2019.

Bolesnici.

VL
SA
samoborka
16:00 22.05.2019.

Podrzavam. Cemu zauzimati toliko povrsine za groblja i velebne grobnice samo radi toga sto ce pokojniku reda radi tu i tamo (ili cak i nikada) doci neki clan obitelji, izbrflati na brzinu Slava Ocu,okrenuti se i otici kuci? Realno, tko ce doci na groblje vasim roditeljima kada vas ne bude? Vasa djeca rasuta po svijetu? Sira obitelj kojoj ionako nije stalo? Susjedi? Malo morgen. Tko ce doci vama? Kolege s posla koji vas sigurno obozavaju i koji ce liti krokodilske suze ako vas sutra ne bude? Bratici i sestricne koje vidjate samo na svadbama i karminama? Necaci koji nisu sigurni ni sto ste konkretno u rodu? Hoce li Visa Sila biti ljuta sto se vase tijelo ne raspada dovoljno dugo nego po ubrzanoj proceduri? Dajte ohladite i spustite se na zemlju prije nego sto zavrsite u njoj...

VL
NE
neboiznadzagreba
15:41 22.05.2019.

Spomeni se, čovječe, prah si bio, a u kompost ćeš se vratiti... Gospodine, smiluj se ovom glupom naraštaju bez imalo poštovanja prema životu i smrti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.