Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KOALICIJSKA VLADA
Povratak na članak

Austrijska ministrica rodom iz BiH dobila policijsku zaštitu – zbog komentara na internetu

Govor mržnje kojem je izložena Zadić osudio je i austrijski kancelar Sebastian Kurz, koji je na Twitteru poručio kako će njegova vlada "sustavno djelovati protiv širenja mržnje na internetu".

Komentari 18

Avatar Django
Django
10:18 10.01.2020.

Hm, ovi Austrijanci stvarno pretjeruju. Otkad je to “nismo u Bosni!" govor mržnje? Pa to čitamo po hrvatskim portalima svakodnevno i nisam primijetio da je bilo tko zbog toga imao nekakve sankcije. A ovi čak dodjeljuju i policijsku zaštitu. Kod nas ne bi bilo dovoljno policajaca za takvo što.

VL
Avatar Forte
Forte
09:54 10.01.2020.

Kako je vreme doslo Turkinja vodi politiku Austrijancima, idi ba u Bosnu ako si bas toliko ambiciozna pa rijasavaj Bosanske probleme ima ih vazda puno

VL
DU
Deleted user
10:50 10.01.2020.

Samo da joj kao zastitara ne dodijele nekoga tko je "maltretira" dugorocno (u prvom redu). Desava se i to...

VL
JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
12:02 10.01.2020.

Ne treba njoj nikakva zaštita. Neka dotična objasni što ona radi u stranci koja promovira sve suprotno od onoga kakvom se ona medijski promovira.

VL
ŠT
ŠtoReći
20:36 10.01.2020.

hm.....Bosanac ubije austrijskog prijestolonasljednika i supruga, a sada Bosanka sjedi

VL
NM
nemirno more
13:26 10.01.2020.

sretno mala...i neka pukne koga smeta, što si rodom iz Bosne...

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:49 10.01.2020.

Mnogo sam puta komentirao na temu imigranata i islamizacije Europe, i siguran sam da nisam dobio niti jedan "like" od onih koji masu s plakatima "dobro nam dosli"... Ali ne pripadam grupi ovih koji sikaniraju imigrante kao sto je ova Alma Zadic. Njeni roditelji su najvjerojatnije proveli sate u redu pred austrijskom ambasadom i prosli su sve provjere prije nego su dobili dozvolu za ulazak u Austriju, kao i ogromna vecina ljudi koji su emigrirali sa Balkana. Ona je dosla s roditeljima kao dijete, tamo se skolovala, postala Austrijanka i danas je ministrica u vladi... u cemu je problem? U tome sto vuce porijeklo iz BiH?! Ovi koji joj sad prijete, najvjerojatnije su direktni potomci onih koji su ne tako davno proveli aneksiju te iste BiH! A jos je svjezije sjecanje na Arnolda Schwarzeneggera kao guvernera Kalifornije! Problem su ovi sto dolaze bez ikakvih dokumenata i provjera..., preko mora, brda, planina i dolina, za koje ne znas ni tko su ni sto su sve dok bomba negdje ne rukne i pobije 100-njak ljudi! Ako je tim Austrijancima Alma Zadic najveci problem, onda se mogu smatrati vrlo sretnim drustvom. A znam da imaju mnogo vecih problema, samo ih izgleda nisu pravilno prioritizirali...

VL
ME
Mesko
11:17 10.01.2020.

Lijepa je. Ista kao jedna iz turske sapunice.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:55 10.01.2020.

Desnicarske kukavice.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
10:01 10.01.2020.

čeestitam gdjo Zadić!

VL
ZA
zagabria1
10:17 10.01.2020.

Pa gdje je našla baviti se politikom baš u zemlji Hitlera. Austrija je kao i Srbija ksenofobna država. Kada su pljačkali Balkan bilo im je ok a sada ih tjeraju doma. Oustalom kao i druge kolonije svoje kao Englezi i Francuzi

VL
DU
Deleted user
09:55 10.01.2020.

Naš min. pravosuđa nije toliki problem za tjelohranitelje jer ide i u crkvu ogromnim BMW džipom, ima fotografija po tražilicama - da ne bi bilo da nekog ocrnjujem samo tako... Ukratko, znaju naši za taj rizik, kojeg u rodnom kraju austr. ministrice nazivaju "čija će mama crnu vunu presti" i niks bicikl, niks pješice - nego velikog bembača kao preventivu moguće ugroze protiv njih. A da im to naši preko veleposlanika u Austriji i priopće - da bi im bilo dobro kopirati stil hrv. ministra pravosuđa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.