Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINASTIJA IZETBEGOVIĆ
Povratak na članak

Alijin sin novi arhitekt bošnjačke budućnosti

Umjesto Bakira, za svog nasljednika Alija je bio odredio Sulejmana Tihića

Komentari 5

FO
ForeignLegion1987
14:08 28.05.2015.

kakva je to vijest da je,,,,mali,,,alija,,,pod utijecajem supruge...ha ha ha pa to cijelo sarajevo i pola bosne zna da je mali potrcko svoje supruge jednostavnim rijecnikom,,,papuca

VL
Avatar white socks
white socks
14:21 28.05.2015.

Iznogud je postao kalif umjesto kalifa! A ni babo ga nije želio na tom mjestu, niti je mislio da je dobar i sposoban za to.

VL
2X
2Xgeneral
14:37 28.05.2015.

koliko je mali proku**ao državnih para po londonu i americi???

VL
AA
aabbcc
10:50 30.05.2015.

Da se ne zaboravi: i Babo je bio 7-godina na specijalizaciji u zatvoru KP- Foca i stekao ViP, vezu i poznanstvo sa robijasima.

VL
SE
Sejo
13:50 29.05.2015.

Niko ne kaze da je Bakir citav rat proveo u opkoljenom Sarajevu pod granatama,kao i Alija i da nije pobjegao.cak po nekim izvorima,Bakir je tvorac ideje o sarajevskom tunelu koji je sprijecio humanitarnu katastrofu.Kazu da su u Daytonu u pocetku pregovora pitali Miloseica kakav je njegov stav kome pripada Sarajevo,on je rekao "Sarajevo pripada muslimanima,Alija je bio hrabar momak i ostao u gradu dok su ga one kukavice tukle sa brda."

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.