Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad traženiji

Studenti koji završe ovaj program postaju najtraženiji kandidati na tržištu rada, evo kako da transformirate svoju karijeru

studenti
Foto: Shutterstock
1/4
27.03.2024.
u 11:09

Prestižna Algebrina MBA Poslovna škola u povodu 20 godina educiranja uspješnih menadžera, otvara priliku novim studentima da osvoje stipendije u vrijednosti od 6 i 10 tisuća eura.

Kriza u menadžmentu često za sobom povlači loše poslovne odluke, lošu suradnju u timovima, nezadovoljstvo u radnom okruženju i, u konačnici, loše poslovne rezultate. Kako se i u Hrvatskoj poslovno tržište ubrzano razvija, sve je veća potražnja za kvalitetnim projekt menadžerima, koji su u stanju nositi se s turbulentnim promjenama u svijetu buisnessa, ali i vizionarima koji su u stanju start-upove realizirati u uspješne poslovne projekte. No gdje u Hrvatskoj steći obrazovanje i vještine potrebne za zadovoljenje zahtjevne i odgovorne liderske pozicije?

Uspješni studenti najbolja su preporuka

Iza MBA Algebra Poslovne škole stoji 20 godina kreiranja uspješnih menadžera, koji su proizašli kao rezultat brižnog mentoriranja i educiranja od strane vrhunskih predavača. MBA studij Algebre, osnovan je još 2003. godine pod imenom International Graduate Business School (IgBS), a tada mu je utemeljitelj bio Ekonomski institut u Zagrebu (EIZ), u akademskom partnerstvu s Kelley School of BusinessSveučilišta u Indijani. U 2015. godini Algebra je restrukturirala i redefinirala svoj MBA program i njegovu obrazovnu i poslovnu misiju te je danas e-Leadership MBA studij u potpunosti integriran u Sveučilište Algebra, a kao program dobio je pozitivnu ocjenu i preporuku o akreditaciji od Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO). Od samih početaka do danas kroz MBA program prošlo je 15 generacija s više od 400 studenata koji su uspješno završili studij.

Foto: Shutterstock

Glavni cilj MBA tima Algebre je svojim studentima stručnom edukacijom i mentorstvom, u suradnji s predavačima prestižne Kelley Business School, prenijeti znanje koje će im pomoći u razvijanju strateških i praktičnih vještina potrebnih za vođenje ljudi i tvrtki u doba 4. Industrijske Revolucije.

Joe Fitter, predavač na e-leadership MBA studiju Algebrine Poslovne škole, direktor MBA strateške financijske akademije i voditelj Kelley School of Business na Sveučilištu Indiana ističe važnost mekih vještina u današnjem brzom i virtualnom radnom okruženju: „Vještine poput vođenja postaju ključne za uspjeh u karijeri. MBA program Algebrine Poslovne škole omogućuje polaznicima ne samo usavršavanje njihovih tehničkih poslovnih sposobnosti, već i izgradnju snažne mreže stručnjaka. Iako neće svaki kandidat odmah dobiti povećanje plaće kao rezultat MBA-a, bit će opremljeni boljim alatima koji će im omogućiti uspješan napredak u karijeri i pružiti visokokvalitetne rezultate, što dugoročno može generirati iznimno pozitivan povrat ulaganja."

Algebra otvara natječaj za 20 stipendista

Kako bi obilježili 20 godina uspješnoga prenošenja znanja i vještina svojim studentima, Algebrin tim odlučio je otvoriti stipendijsko natjecanje i omogućiti osvajanje 20 prestižnih stipendija za MBA Poslovnu školu. MBA Stipendijsko natjecanje prilika je ne samo za ulaganje u obrazovanje, već i investicija u osobni razvoj i karijeru koji rezultiraju transformacijom u business lidera, spremnog za nošenje s izazovima digitalne ere poslovanja.

Foto: Shutterstock

Jedan od bivših polaznika Algebrine MBA Poslovne škole je i Damir Prusac, Član Uprave i potpredsjednik za inženjerstvo u Infobipu, čiji su uspješni poslovni put upravo odredile vještine koje je stekao na MBA programu za lidere naglašava: "Algebra MBA studij mi je zaista pomogao u karijeri. Ne samo što sam obogatio poslovni život, studij mi je također pomogao da promijenim kompaniju, da napravim taj iskorak u karijeri."

Stoga, ako i vi želite na sličan način doprinijeti razvoju svoje poslovne karijere, kao i svome osobnom razvoju, prijavite se na stipendijsko natjecanje Algebra MBA Poslovne škole. Prijavom vam se otvara prilika za stjecanje praktičnih, primjenjivih znanja kroz inovativan pristup nastavi i pod vodstvom stručnih mentora.

Ovogodišnje izdanje MBA natjecanja nudi 20 prestižnih stipendija, koje se sastoje od 5 stipendija u iznosu od 10.000 eura te 15 stipendija od 6000 eura. Finale stipendijskog natjecanja bit će održano 11. svibnja 2024. godine, a broj finalista nije ograničen. Odabrani stipendisti postat će dio nove generacije MBA studenata koja započinje program u siječnju 2025. godine.

Sadržaj nastao u suradnji s Algebra MBA Poslovnom školom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije