Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Novi izazov'

Alen Kajmović (36) imenovan zamjenikom ministra kulture

kajmović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
07.05.2015.
u 12:35

Svjestan sam specifičnosti situacije u samom Ministarstvu, ali to je samo još jedan izazov s kojim ću se nositi - rekao je

Alena Kajmovića (36), dosadašnjeg pročelnika Upravnog odjela za poslove župana Međimurske županije, Vlada je danas imenovala zamjenikom ministra kulture. Kajmović je najavio da već sutra odlazi na novo radno mjesto u Zagreb. Nakon lokalnih izbora, na kojima je logistički sudjelovao u kampanji HNS-ovog župana Matije Posavca, na natječaju je izabran za pročelnika, a prije toga radio je kao pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela općine Šenkovec te kao pedagog u osnovnim školama.

Rodom je iz Ploča, a u Međimursku županiju doselio se 2004.

- Svjestan sam specifičnosti situacije u samom Ministarstvu, ali to je samo još jedan izazov s kojim ću se nositi - rekao je danas na konferenciji za novinare. Rekao je i da ga kao dužnosnika čeka radno mjesto u Županiji kad mu završi mandat.

>> Novi stari pročelnici: Radno mjesto osigurano i po isteku mandata

Komentara 3

KN
knezica
13:09 07.05.2015.

Sad će se po hitnom postupku odobrit koji milijun kuna za ilahije i kaside, te će se nabaviti šalvare i dimije, također i fesovi za KUD "Gunja"...

Avatar zabadalo5
zabadalo5
13:11 07.05.2015.

Jedno je sigurno, neće dugo biti na toj poziciji...

LI
liskovaca
14:45 07.05.2015.

dok nam državu vode srbi, profesionalni političari bez ikakvog iskustva i razni uhljebi, nema nama naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije