Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najvažnija pobjeda u nizu
Povratak na članak

Aleksić: Očekujem da svi dužnici u švicarskim francima budu u potpunosti obeštećeni

Iz Udruge Franak očekuju da Visoki trgovački sud posluša uputu Vrhovnog i Ustavnog suda da se testira poštenost valutne klauzule i da se utvrdi jesu li dužnici u švicarskim francima dobili sve relevantne informacije koje su trebali dobiti

Komentari 1

IB
iva.begovic
16:55 26.10.2017.

Dobro, zašto se jednom za svagda, ne utvrdi da su dužnici u švicarskim francima bez poslovne sposobnosti i oduzmu im se građanska prava, a posebice biračko pravo. Ako nisu bili u stanju predvidjeti da su moguće promjene valutnih tečajeva ondaa koliko daleko uopće mogu misliti. Uglavnom, Aleksić mi pomaže shvatiti zašto imamo takvu vlast kakvu imamo, zašto HDZ kontinuirano pobjeđuje na izborima. To je, evo zato, kako nam Udruga franak objašnjava, što ljudi ne znaju, ne mogu predvidjeti i ne mogu pretpostaviti posljedice svojih odluka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.