Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjenik ruskog ministra

Aleksej Meškov: Od zemalja regije ne bi trebalo tražiti da izaberu između Europe i Rusije

Croatia Forum
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
12.07.2014.
u 14:24

- Integracija zapadnog Balkana ne bi smjela stvoriti novu liniju razgraničenja u Europi- dodao je.

Aleksej Meškov, zamjenik ruskog ministra vanjskih poslova smatra da Europska unija ne bi smjela koristiti ambicije zemalja zapadnog Balkana za pridruženjem kako bi ih primorala da biraju između Europe i Rusije, javlja HRT.

Meškov je završnog dana 9. Croatia Foruma u Dubrovniku izjavio da od zemalja regije ne bi trebalo tražiti da izaberu između Europe i Rusije.

- Integracija zapadnog Balkana ne bi smjela stvoriti novu liniju razgraničenja u Europi- dodao je Meškov koji smatra da je EU integracija zemalja regije dobra stvar.

Cijeli članak čitajte ovdje

>> Rusi zbog Ine idu na pregovore s Orbanom

Komentara 7

DU
Deleted user
15:30 12.07.2014.

za promjenu pametni neki rujo...

Avatar Idler 3
Idler 3
14:55 12.07.2014.

Ak mi se kaj svidjelo u ovoj izjavi onda je to postavljanje Srbije na zapadni Balkan, po tom je recimo Bugarska istočni....a mi smo tam gdje smo oduvijek i bili...u srednjoj Europi. E pa dragi tovariš Meškov fala vam od srca, počeli mi se Rusi najenput dopadat >;-))

LU
lukabulic
16:10 12.07.2014.

sićate li se karti -hrvatske i velike srbije kojih je autor rusija sigurno uz pomoć srbije- to je rusko srpski plan -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije