Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza srbijanskih izbora
Povratak na članak

Vučiću su odriješene ruke da Srbiju povede na Zapad

Jaki Aleksandar Vučić može biti lakši sugovornik od „nejakoga vuka“, pod uvjetom da Hrvatska za pravu stvar uspije dobiti prave saveznike u Europi

Komentari 29

Avatar KiM
KiM
14:15 26.04.2016.

Tako je bre!

VL
DU
Deleted user
22:17 26.04.2016.

Kako je lepo srbima oni da samo dreknu mi hoćemo na zapad odmah bi bili primljeni, dok je Hrvatska deset godina čekala da uđe u EU. Ako ništa drugo srbi se ne budu nikome uvlačili kao velika većina u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
18:44 26.04.2016.

Moram priznati-doista dobar tekst autora.Pogotovo ono recenica-njegove protivnike nije morao sklanjati.Sklonio ih je narod.Licno,nisam glasao ni za koga,i nisam neki pristalica Vucica.Ali,moramo biti objektivni,i izneti cinjenice.Kao prvo,i kod naroda najvaznije-nije lopov.To je cak i njegov najveci neprijatelj,Seselj,priznao.Drugo-zivi skromno,neuporedivo skromnije od svih ostalih politicara.Trece-covek radi 20 sati na dan.I to mu niko ne moze osporiti.Njegove negativne strane su svakako njegova proslost u radikalima,i njegova arogancija.Sto se tice njegove proslosti,nijedan politicar na Balkanu nema sjajnu proslost.Ali,on nije zlocinac,cak nema ni sumnji u to,i svoju proslost je umnogome uspeo da prevazidje.Na kraju krajeva-to mu priznaju skoro svi Svetski i Evropski politicari.A sto se tice arogancije-to mu opravdavam.Protiv takvih politicara,koji su oko njega-moras biti arogantan.Ja mu cestitam na pobedi,kao sto bi cestitao i bilo kojem drugom-da je pobedio.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:14 26.04.2016.

Vučiću su odriješene ruke da Srbiju povede na Zapad prema nama bivšim Jugo partnerima i bračama po krvi, jelu i djelu.

VL
MI
MiraS
15:45 26.04.2016.

Vucicu odresene ruke...pre 25 godina njegovi su nas pendrecili jer smo govorili isto to sto je tek sada shvatio. U cemu mi prodje zivot, u cekanju da neki shvate i jos sam dobila po ledjima. A on i njegovi bogatili su se i tada i sada. Pih...

VL
ST
Startrack
18:16 26.04.2016.

Ja dasam Srbin glasao bi za savez sa Rusijom. Malo podlo od njih, na jeziku za Rusiju a svi hoce na Zapad.

VL
Avatar mason
mason
18:05 26.04.2016.

Srbi pljuju zapad a glasaju za onog ko ih vodi ka zapadu. Srce ih boli za Rusima. Ali gladan stomak ide ka zapadu.

VL
AL
alikoka
21:35 27.04.2016.

Vučić je za ministra obrane postavio Hrvata sa Hvara podrjetlom.Treba mu vjerovati.Dosad je sve zadaće zapada vjerno izvršavao.

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
19:44 26.04.2016.

Kao prvo ,Vucic je dobio izbore zato sto mnogo njih nije izaslo ,jer na izbornoj listi ne vide niti jednu realnu stranku za koju vredi glasati! Drugo da su mnogi glasali zbog EU jer im je jedina prilika da pobegnunu iz Srbije! A trece ako uvuce Srbiju bez referenduma u EU to ce mu biti kraj! A EU zeli Srbiju sto pre tako dok je Vucic na vlasi icice to brze nego sto je i planirano mozda cak i sledece godine! Ja licno mislim da Vucic nece vladati vise od dve godine jos!

VL
Avatar delminium
delminium
21:40 27.04.2016.

Srbiju,,,, pratite njihove informativne emisije? Napredniju su misao imali za vrijeme cara Dusana

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
08:03 27.04.2016.

Ne znam kako će to izvest kad i kulturološki i genetski ne pripadaju tamo, da je rekao da ih vodi prema Turskoj mogao bih shvatit.

VL
TR
tragurion1954
15:33 26.04.2016.

Vučić? Je li to onaj lik koji je prijetio amerikancima da će za svakog srbina poubijati 100 bosanskih muslimana?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.