Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se

Aleksandra Kolarić na chatu Barometra

aleksandra kolarić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
05.11.2014.
u 11:45

Bivša glasnogovornica Vlade, komunikacijska savjetnica i predsjednica HUOJ-a gostuje na Barometru večeras od 21 sat, što će biti odlična prilika za sve korisnike Barometra i čitatelje Večernjaka koji se registriraju da je upoznaju i uživo čuju njezine stavove i mišljenje o situaciji u vladajućoj stranci.

Prije godinu dana SDP je iz stranke izbacio Aleksandru Kolarić jer je javno kritizirala predsjednika stranke i premijera Zorana Milanovića zbog 'besmislene svađe s Europskom Komisijom' oko 'lex Perkovića'. Kolege iz stranke prozvala je pak zbog šutnje i neprotivljenja štetnoj Milanovićevoj politici zbog čega, napisala je a stranka to iskoristila kao glavni razlog za izbacivanje, podsjećaju na HDZ u doba Ive Sanadera. Nakon što je izbačena iz stranke, Kolarić je ustvrdila kako je time vodstvo stranke potvrdilo da je točno detektirala ključni problem SDP-a: 'šutnju, strah i samovladu predsjednika stranke'.

Što joj se čini o situaciji u stranci nakon godinu dana i misli li i dalje da SDP treba smijeniti vodstvo stranke na čelu s Milanovićem i 'Hrvatskoj dati novog premijera i Vladu', Aleksandru Kolarić ćemo pitati na chatu Barometra. Bivša glasnogovornica Vlade, komunikacijska savjetnica i predsjednica HUOJ-a gostuje na Barometru večeras od 21 sat, što će biti odlična prilika za sve korisnike Barometra i čitatelje Večernjaka koji se registriraju da je upoznaju i uživo čuju njezine stavove i mišljenje o situaciji u vladajućoj stranci.

>> Aleksandra Kolarić: SDP se mora reformirati

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar deepwater
deepwater
11:58 05.11.2014.

Sve je rekla pred par večeri na HRT. Obrana SDP ove poletike do zadnje kapi krvi. Totalno neprobavljivo. Ove male nesluglasice i izlasci, neslaganja- samo su Tigrova mast u oči.

SE
sestrićna
14:50 05.11.2014.

drugarica je prava skojevka..

DU
Deleted user
13:06 05.11.2014.

Crveni kadar. U Piramidi je bila katastrofalna. Gora od nje je bila samo njena publika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije