Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vulin odgovorio Ostojiću: Marsovci su nepravedno izostavljeni iz najnovije teorije zavjere

Vulin je poručio Ostojiću da je šteta što napor za, kako je rekao, smišljanje nove zavjere, nije uložio u zbrinjavanje migranata
03. listopada 2015. u 18:03 22 komentara 2205 prikaza
Aleksandar Vulin
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Srpski ministar za rad, zapošljavanje, braniteljska i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da se azilantski sustav Hrvatske raspao za dva dana, dok u Srbiji taj sustav traje više od pet mjeseci te je primjer zemljama Europske unije.

Vulin se osvrnuo na izjavu hrvatskog ministra Ranka Ostojića da su Grci, srpski premijer Aleksandar Vučić i mađarski Viktor Orban sklopili dogovor. Poručio mu je da je šteta što napor za, kako je rekao, smišljanje nove zavjere, nije uložio u zbrinjavanje migranata. 'Najnovija teorija zavjere ministra Ostojića ovaj put obuhvaća premijera Mađarske, Grčke i naravno Srbije. I ovaj put marsovci su nepravedno izostavljeni iz zavjere koja se neprekidno ponavlja u njegovoj glavi', naveo je Vulin u pisanoj izjavi, javlja Tanjug, a prenosi Blic.

Dodao je da 'Ostojić nikako da shvati da je svaki migrant koji je došao u Hrvatsku ili Mađarsku prošao kroz Srbiju koja nije zatvarala granice, prijetila susjedima ili okrivljavala druge zemlje'. 'Nadam se da će Ostojić do kraja kampanje pronaći neku temu, a da nije Srbija i krivca za svoje promašaje, a da nije Aleksandar Vučić', rekao je Vulin.

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Ostojić: Ako Mađarska zatvori granice, izbjeglice ćemo transportirati preko Slovenije

Digitalna komora
JESTE LI ISPROBALI
HGK: Naša Digitalna komora sada nudi sve bitne informacije za pokretanje poslovanja
 • dalibor.hren:

  Vulin je srpski ministar branitelja??? Jesu li to oni koji su napali Hrvatsku, ili....?

 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Protiv Ostojića i Milanovića su se urotili Grčka, Mađarska, Srbija, Češka, Slovenija, Kolinda, HDZ, ja, Džingis kan, Pajo Patak, Šiljo, Garfield, Voldemort, Sauron, zla vještica iz Čarobnjaka iz Oza, vuk iz tri Prašćića, drugi vuk iz Vuk iz sedam kozlića, ... prikaži još! treći vuk iz Crvenkapice, Vuk Karadžić, ona baba s jabukom iz Snjeguljice, maxi pas Fik, baba iz Ivice i Marice, Gargamel...nastavi niz.

 • ddh:

  A koga interesira, zakaj i kak se Srbi medjusobno svadjaju.