Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nikako da shvati'

Vulin odgovorio Ostojiću: Marsovci su nepravedno izostavljeni iz najnovije teorije zavjere

Aleksandar Vulin
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
03.10.2015.
u 18:03

Vulin je poručio Ostojiću da je šteta što napor za, kako je rekao, smišljanje nove zavjere, nije uložio u zbrinjavanje migranata

Srpski ministar za rad, zapošljavanje, braniteljska i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je danas da se azilantski sustav Hrvatske raspao za dva dana, dok u Srbiji taj sustav traje više od pet mjeseci te je primjer zemljama Europske unije.

Vulin se osvrnuo na izjavu hrvatskog ministra Ranka Ostojića da su Grci, srpski premijer Aleksandar Vučić i mađarski Viktor Orban sklopili dogovor. Poručio mu je da je šteta što napor za, kako je rekao, smišljanje nove zavjere, nije uložio u zbrinjavanje migranata. 'Najnovija teorija zavjere ministra Ostojića ovaj put obuhvaća premijera Mađarske, Grčke i naravno Srbije. I ovaj put marsovci su nepravedno izostavljeni iz zavjere koja se neprekidno ponavlja u njegovoj glavi', naveo je Vulin u pisanoj izjavi, javlja Tanjug, a prenosi Blic.

Dodao je da 'Ostojić nikako da shvati da je svaki migrant koji je došao u Hrvatsku ili Mađarsku prošao kroz Srbiju koja nije zatvarala granice, prijetila susjedima ili okrivljavala druge zemlje'. 'Nadam se da će Ostojić do kraja kampanje pronaći neku temu, a da nije Srbija i krivca za svoje promašaje, a da nije Aleksandar Vučić', rekao je Vulin.

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

>> Ostojić: Ako Mađarska zatvori granice, izbjeglice ćemo transportirati preko Slovenije

Komentara 22

DH
dalibor.hren
18:21 03.10.2015.

Vulin je srpski ministar branitelja??? Jesu li to oni koji su napali Hrvatsku, ili....?

Avatar majmunranko
majmunranko
18:18 03.10.2015.

Protiv Ostojića i Milanovića su se urotili Grčka, Mađarska, Srbija, Češka, Slovenija, Kolinda, HDZ, ja, Džingis kan, Pajo Patak, Šiljo, Garfield, Voldemort, Sauron, zla vještica iz Čarobnjaka iz Oza, vuk iz tri Prašćića, drugi vuk iz Vuk iz sedam kozlića, treći vuk iz Crvenkapice, Vuk Karadžić, ona baba s jabukom iz Snjeguljice, maxi pas Fik, baba iz Ivice i Marice, Gargamel...nastavi niz.

DD
ddh
18:20 03.10.2015.

A koga interesira, zakaj i kak se Srbi medjusobno svadjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije