Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUČIĆ O ŠEŠELJU:

'Srbija neće slati nikakve iritirajuće poruke nikome u regiji'

Aleksandar Vučić
Foto: HINA/POOL/Lana Slivar Dominic/PIXSELL
1/2
02.04.2015.
u 18:08

Srbija želi stabilnost i takvu politiku ćemo voditi, rekao je srpski premijer

Srpski premijer Aleksandar Vučić danas je u Slovačkoj ponovno komentirao novi ispad Vojislava Šešelja. Haaški optuženik jučer je u Beogradu, podsjetimo, zapalio hrvatsku zastavu.

– Neću govoriti onima koji bi iskoristili svaki incident da usmjere negativnu pažnju na Srbiju. Srbija neće slati nikakve iritirajuće poruke nikome u regiji. Srbija želi mir. Srbija želi stabilnost i takvu politiku ćemo voditi – poručio je Vučić nakon sastanka sa svojim slovačkim kolegom Robertom Ficom, prenose srpski mediji.

Vučić je također zaključio da su odluke Haaškog suda, ona o privremenom puštanju Šešelja na slobodu i ona nedavna o njegovu povratku u pritvor, povezane s njime.

Da se nasmijete: Prije četiri mjeseca Haaški tribunal želio je napakostiti meni vraćanjem Šešelja, a sada opet žele tom istom Vučiću napakostiti pa ga vratiti. Nadam se da će se u međuvremenu u Haaškom tribunalu dogovoriti je li bolestan ili nije. A Srbija poštuje međunarodno pravo – rekao je Vučić.

>> Šešelj: Jednog dana ću u Hrvatsku doći naoružan, na tenku

>> Nova provokacija Vojislava Šešelja: 'Sretan sam što sam zapalio hrvatsku zastavu'

Komentara 41

L0
luena 01
18:57 02.04.2015.

Srbija nece ali vas vojo kojeg su docekali onako svecano u BG-du.... Vucic bjesan sto Haag trazi povratak seselja a ovaj salje poruku da ce se Vucicu obiti o glavu ...Kod njih vise ne znas tko pije tko placa...

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
19:00 02.04.2015.

"Onaj ispod stola i onaj za stolom"je poznata prispodoba i nikada vama Srbima ne treba vjerovati.

PA
pavo
18:46 02.04.2015.

Kako je to lažljiv lik! Zar onaj Vulin sa svježim negativnim izjavama o Hrvatskoj nije član njegove vlade?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije