Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od afere Hotmail

Aleksandar Vučić se pohvalio na Twitteru: U Sofiji sam razgovarao s Plenkovićem

Aleksandar Vučić, Andrej Plenković
Foto: Twitter/Aleksandar Vučić
17.05.2018.
u 13:13

Uz čelnike država članica Europske unije, okupili su se i čelnici Albanije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova

Predsjednik Vlade Andrej Plenković bio je u Sofiji na okruglom stolu na temu 'Dijalog sa zapadnim Balkanom: Stvaranje regije rasta, sigurnosti i povezivosti na putu prema Europi' gdje se susreo i s predsjednikom Vlade Republike Bugarske Boykom Borissovim.

Uz čelnike država članica Europske unije, okupili su se i čelnici Albanije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova. 

Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić tom se prilikom susreo s Plenkovićem, a time se pohvalio i na svom Twitter profilu. 

- U Sofiji pred početak summita EU Zapadni Balkan razgovarao sam i s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske, Andrejom Plenkovićem, o bilateralnim odnosima i europskim integracijama', napisao je Vučić koji ipak nije dao više detalja o tome što je hrvatski premijer rekao na tu temu.  

 

Komentara 34

Avatar Dalmacija
Dalmacija
14:04 17.05.2018.

Poslije Erdogana, Putina, Merkelice, Orbana.... Vučić se hvalio da je razgovarao sa Plenkovićem... Smješno.

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
13:42 17.05.2018.

a sto Plenkovic i kolinda vole Vucka to je mnogo ljepo vidjet...

BE
Beogradjan
15:51 17.05.2018.

Pohvalio se ili ne, ali Plenko je jos uvek predsednik vlade, i kao takav se treba postovati... Vucic je danas razgovarao sa Merkelovom, Mejovom, Makronom i drugima, sto je dobro, ali realno razgovor sa Plenkovicem moze biti isto toliko bitanan koliko i sa vodecim liderima Evrope jer smo mi blizu i dobra saradnja moze mnogo znaciti jednim i drugima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije