Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blokada pregovora

Aleksandar Vučić: Ni s kim se ne svađamo. Nemamo mi nikakav spor s Hrvatskom

11.04.2016.
u 15:14

– Jedino što smo tražili jest da Srbija bude poštovana. I ništa više – kazao je Vučić.

– Nemamo mi nikakav spor s Hrvatskom, ne znam što se događa u Bruxellesu, ne znam ni kakvo je vrijeme u Bruxellesu – rekao je srpski premijer Aleksandar Vučić te dodao kako je Srbija napravila sve u pripremi otvaranja poglavlja 23. u pregovorima s EU, piše RTS

Podsjetimo, na posljednjem sastanku u Bruxellesu Hrvatska nije dala suglasnost za otvaranje poglavlja 23 u pregovorima sa Srbijom.

– Ni s kim se ne svađamo, ni od koga ništa ne tražimo. Jedino što smo tražili jest da Srbija bude poštovana. I ništa više – kazao je Vučić i još jednom odbacio navode da su Srbija i Hrvatska u sporu. 

>>Austro-ugarski pakt za Srbiju: Mađari i Austrijanci traže otvaranje poglavlja 23

>>'Srbija neće dopustiti da je bilo tko, pa ni Hrvatska, ucjenjuje i ponižava'

Komentara 52

JA
jasno
16:15 11.04.2016.

nemaju spor sa Hrvatskom, Kosovom, Bosnom....ej sanjam li ja ili opet hoce da kaze "ko bre nas zavadi"..a juce puno usta mrznje...da nije mozda da zeli da mu dopustimo takvi kaklvi su da udju u EU a onda stara plocaoca i opet glavobolje i jos vecih sporova ali tada su unutraaaaaa

DU
dukidudoje
16:04 11.04.2016.

cekaj malo vucicu napredni radikalu..srbija nema ali Hrvatska ima neki spor sa srbijom.. samo o agresiji srbije, masakrima nad Hrvatskom vukovaru, i mnogo stete Hrvatskoj

Avatar juricamesko
juricamesko
15:34 11.04.2016.

Vučić traži da Srbija bude poštovana.Bravo.da ga netko nauči onoj najnormalnijoj:da bi bili poštovani morate se najprije naučiti da poštujete druge i ne miješate se u stvari druge države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije