Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granični prijelazi

Albanac švercao više od tisuću ukrasnih ručki za namještaj

\'granica1\'
Ilustracija
27.07.2011.
u 13:44

Na prijelazu Rupa u Škodi Octaviji češkog državljanina carinici su pronašli mnoštvo majica i osam boca žestokog pića

Policajci i carinici jučer su na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa pri kontroli na ulazu u Hrvatsku spriječili pokušaj krijumčarenja ručki za namještaj, odjeće i alkoholnih pića.

Oko 15 sati na Pasjaku u Volvu talijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji albanski državljanin, pronađena su 24 paketa sa 1364 komada ukrasnih ručki za namještaj koje Albanac nije prijavio cariniku. Navečer, oko 21 sat, na prijelazu Rupa, pri ulazu u zemlju pregledana je Škoda Octavia čeških oznaka kojom je upravljao 48 godišnji Čeh. I on je carinicima kazao da nema ništa za prijaviti, no u automobilu je pronađeno 48 majica u originalnom pakiranju i osam boca žestokog alkoholnog pića.

Obojica su ostala bez robe koju su pokušali prokrijumčariti te su prekršajno prijavljeni.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
podravacc
17:07 02.08.2011.

48 majci i 8 boca žestokog pića,koji vic,šta je to u usporedbi sa onima koji švercaju na šlepere i kontenjere,nismo čuli u zadnje vrijeme da je i jedan otkriven

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije