Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelaz Rupa

Albanac pokušao ilegalno prijeći granicu

Ilustracija policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.06.2014.
u 14:02

Zbog počinjenog prekršaja temeljem odredbi Zakona o strancima donijeto mu je rješenje o protjerivanju i određen rok za napuštanje Hrvatske

Jučer oko 14,30 sati policija je na području graničnog prijelaza Rupa spriječila 23-godišnjeg državljanina Albanije u pokušaju ilegalnog prelaska granice. Zatečen je u Šapjanama, a zbog sumnje da je namjeravao ilegalno prijeći državnu granicu između Hrvatske i  Slovenije priveden je u službene prostorije policije.

Naknadno je utvrđeno da ima važeću zabranu ulaska u zemlje Schengena te je granicu s Slovenijom namjeravao prijeći na nezakonit način.

Zbog počinjenog prekršaja temeljem odredbi Zakona o strancima donijeto mu je rješenje o protjerivanju i određen rok za napuštanje Hrvatske.

>> Uhićen kad je pokušao ilegalno ući u Sloveniju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije