Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU
Povratak na članak

Aladrović: Imamo 55 tisuća zaposlenih više nego lani i 4 tisuće više nego 2019.

Stanje na tržištu rada je takvo da imamo nešto preko 120 tisuća nezaposlenih, rekao je ministar u Hrvatskom saboru predstavljajući zakonsko rješenje po kojemu bi i korisnici obiteljske mirovine imali pravo raditi pola radnog vremena i primati puni iznos mirovine.

Komentari 4

MO
modovisisajteMaraschino
12:11 08.07.2021.

gdje? u Njemačkoj?

VL
DU
Deleted user
13:26 08.07.2021.

Ipak je korona kriza nesto najbolje sto nam se dogodilo.

VL
PP
Pucvala_premium.2
13:45 08.07.2021.

Nije uopce bitan broj zaposlenih , bitna je struktura , koliko zaposlenih radi u visokoprofitabilnim granama , to je ono bitno , Irska ima istu nezaposlenost kao Hrvatska 40% zena radi manje od 20 sati tjedno a socijala tek reda radi kupi smece 2 puta tjedno kraj ceste , da nisu nezaposleni , ali zato 8000 radnika Googla uplati u proracun vise nego cijela Hrvatska u svoj , kod nas zapravo vecina radnika prima placu iz proracuna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.