Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori

Aladrović: HDZ-ova kampanja možda je pretjerano oštra

Josip Aladrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
04.03.2020.
u 10:34

Ministar se djelomično složio s tvrdnjom novinara da takva kampanja može štetiti HDZ-u na parlamentarnim izborima.

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović (HDZ) ocijenio je u srijedu da kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u "ima oznake pretjerane oštrine", no nakon 15. ožujka svi u stranci morat će pokazati inkluzivnost i zajedništvo.

"Kampanja ima neke oznake oštrine, možda čak i pretjerane, ali do 15. ožujka to će tako biti. Nakon toga svi moraju sjesti za stol i mora se pokazati inkluzivnost u stranci i zajedništvo", izjavio je Aladrović novinarima uoči užeg kabineta Vlade. 

Aladrović se djelomično složio s tvrdnjom novinara da takva kampanja može štetiti HDZ-u na parlamentarnim izborima.

Smatra, međutim, da je vrijeme izbora dovoljno daleko da HDZ bude jači nego što je u ovom trenutku "iako je i dalje stožerna stranka u Hrvatskoj".

Izrazio je uvjerenje da će HDZ na temelju dosadašnjeg rada imati relativnu većinu na parlamentarnim izborima u jesen.

Video -  Andrej Plenković zajedno sa svojim timom predao potpise za stranačke izbore

Komentara 3

MA
manipulacija
11:15 04.03.2020.

I do sada je bilo različitih stavova u HDZ pa su i dalje zajednički radili bez podjela. Nadam se da će tako ostati i nakon ovih izbora. Jednom je prilikom Jandroković lijepo rekao - uvijek će biti onih koji su više desno i onih koji su više centar, a dok imamo zajedničke ciljeve samo zajedništvom možemo uspjeti!

DD
duda.dudica
11:16 04.03.2020.

još i na početku cijele ove priče govorila sam da ne treba igrati ispod stola i zadavati udarce svojim, ipak stranačkim kolegama, te tko god da odnese ovu pobjedu ne smije razoriti stranku na dva dijela jer se bliže puno važniji izbori

Avatar MateTaraba
MateTaraba
11:19 04.03.2020.

Aladrović je dobro rekao - inkluzivnost i zajedništvo, iako političke stranke nisu potpuno homogene, što bi bilo smiješno za očekivati. Različitost mišljenja je prirodna pojava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije