Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret remek-djela

Aktovi svjetskih umjetnika osvanuli ukrašeni nakitom Hermes

hermes nakit slike (1)
Foto: Arhiva VL
1/6
14.06.2011.
u 16:15

Manet, De Goya, Gauguin i Modigliani samo su neki od autora čije su aktove Hermesovi kreativci obogatili nakitom

Luksuzni brend Hermes, čije ime u svakoj ljubiteljici mode izaziva strahopoštovanje, još jednom je dokazao zašto je baš on na vrhu modnog svijeta. 

Njihov kreativni tim za promociju Hermesovih narukvica poslužio se nekim od najpoznatijih remek-djela poznatih svjetskih umjetnika poput Francisca de Goye, Amedea Modiglianija, Edouarda Maneta i brojnih drugih te ih obogatio svojim dizajnom.

Prekrasne Hermesove narukvice tako su osvanule na zapešćima poznatih golih ljepotica koje su izašle iz kistova ovih velemajstora, a posao je toliko dobro obavljen da je potrebno doista dobro se zagledati (ili biti pravi poznavatelj umjetnosti) kako biste vidjeli da nisu dio originalnog djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije