Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg bana jelačića

Aktivisti pozvali EU da otvori granice: 'Bez granica, bez nacija, samo ljudi'

otvorite granice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
21.09.2015.
u 13:41

Ženska mreža Hrvatske organizirala miran prosvjed na Trgu bana Jelačića

U Zagrebu je Ženska mreža Hrvatske organizirala miran prosvjed na Trgu bana Jelačića. Aktivisti traže od Europske unije da otvori granice za izbjeglice te da ljudima ponudi stabilnost i mir. Dok su građani prolazili i promatrali, aktivisti su mirno stajali i držali transparente: "Solidarnost", "/EU open borders/EU otvori granice", "No borders, no nations, just people/Bez granica, bez nacija, samo ljudi".

>> Granični prijelaz Bregana opet zatvoren! Milanović razgovarao s austrijskim premijerom o krizi. Ostojić: Šest izbjeglica zatražilo je azil

Komentara 30

NE
neboiznadzagreba
14:21 21.09.2015.

Europa bez granica , ljudi bez imena i uvjerenja, samo brojevi u sistemu , to i jest ono što nam se nameće.P.S. Otkada skup triju osoba dobiva toliku važnost da bude objavljen u novinama?

DM
dr_max
14:26 21.09.2015.

Svi koji predlažu ovakva rješenja moraju udomiti barem jednu četveročlanu obitelj u potpunosti o svome trošku. Netreba opterećivati sustav koji je zajednica sebi za svoje članove ustrojila. Siguran sam da bi se onda u vrlo kratko vrijeme ovi liberofašistički stavovivi naglo promijenili.

OS
osica
14:23 21.09.2015.

"Ženska mreža, jesu li najavili prosvjed Ostojiću ? Doći ću kad bude prosvjed "Hrvati budite humani ali pamet i glavu", prijavite ga na vrijeme. Ova žena dolazi ", bez mreže."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije