Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Ako želite pronaći posao, ovo ne smijete napraviti!

tetovaza
Robert Anic/PIXSELL
16.09.2013.
u 08:41

Autor studije ispitao je šefove odjela za ljudske resurse u bankama, školama i zatvorima te zaključio da većina tetovaže i dalje smatra nepoželjnima

Iako tetovaže sasvim sigurno privlače poglede na ulici, istraživanja pokazuju da pri traženju posla jednako tako nisu korisne, javlja Huffington post.

Većina poslodavaca i dalje negativno doživljava vidljive tetovaže, a mogle bi vas stajati i prilike za napredovanje ili čak povećati šanse za gubitkom posla, pokazalo je novo istraživanje dr. Andrewa Timminga sa škotskog sveučilišta St. Andrews.

Autor studije ispitao je šefove odjela za ljudske resurse u bankama, školama i zatvorima te došao do zaključka da većina tetovaže i dalje smatra nepoželjnima.

Ispitanici su rekli da zbog tetovaža ljudi mogu "djelovati prljavo" ili će presuditi prilikom odabira zaposlenika. Prema rezultatima istraživanja glavni razlog takvih odluka je strah od reakcije potrošača.

>> Uh, kakva tetovaža! Razgolitila se da je svima pokaže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije