Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR PUTIN
Povratak na članak

Ako uvedu oštre mjere, Rusi će pobijediti virus za manje od tri mjeseca

Od 28. ožujka do 5. travnja zatvaraju se sve trgovine i trgovački centri, osim ljekarni i trgovina hrane. Neće raditi ni restorani i kafići, objavio je gradonačelnik Moskve.

Komentari 15

KR
kronika20
15:49 26.03.2020.

Nije tajna da diktatorski, komunistički režimi mogu provesti represivne mjere, jer tamo se lako ostaje i bez glave. Nama nije to teško razumjeti jer smo probali komunističku diktaturu, gdje su prava čovjeka surovo gažena, a od strahovlade smo pjevali i i pjesmice i kleli se bijelim jednonogim ljubičicama,

VL
PL
@ploto@
19:04 26.03.2020.

Rusi poslali u Italiju 15 transportnih aviona punih medicinske opreme ,maski,respiratora itd. i brigadu epidemiologa,a Ameri uzeli iz NATO baze 500 000 testera za corona virus i odnijeli u SAD.Sramota bez presedana.Jao si ga onima kojima su Ameri saveznici.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
16:53 26.03.2020.

Rusija ima 200 milijona zitelja,i imaju 400-500 oboljeli od gripe,a mi imamo 2 milijona zitelja i imamo,sluzbeno 500 oboljeli,Rusi jos nemaju mjere samoizalacije,niti neke druge represivne mjere,a vjerovatno ce da ih uvedu,i u cemu je tu problem,ako se i uvedu te mjere,daj svaka drzava na vrejme uvela te drasticne mjere,sigurno nebi bilo toliki broj zrazeni i mrtvi......

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:12 26.03.2020.

Bravo za Rusiju.tako to Rus predsjednik radi mostove i bolnice gradi! Gledam tu na TV Moskva pravi se nova bolnica samo za EPIDEMIJU sa dvi tisuce lezajeva. Imaju 55 tisuca slobodni lezajeva za pacijente. Sad racunajte jedna Spanija ili Italija ima po cetri tisuce lezajeva .Neznam koliko tocno rusija ima vise po glavi stanovnika od EU dva ili tri puta. Svaka cast Rusiji na visokoj medicinskoj tehnologiji .Poslala je 15 vojni transportni aviona pomoci ITALIJI medicinske opreme ljekova tisuce aparata sto doktora. Poslali pomoc ko cjeli svjet Talijani neizmjerno zahvalni pljeskaju na ulicama.Vjerovatno nasi neprikazuju tamodase ne sazna.Eto Rus pomaze clanici Natoa a Talijani kazu daje ih EU ostavila. Tamo zdrastvena zastita nije polozila ispit..Toje jedna katastrofa apokalipticno.Drugo pise SLOBODNA DALMACIJA jedan clanak od Doktorice LEKO ona radi U NJujorku kaze tamo nema osnovni potrepstvina ljudi polugladni. Nemaju zdrastvenog pedeset miliona i isto tako krova nad glavom strava. Tako nek moji domaci AMERIKANCI citaju tekst iz SLOBODNE DALMACIJE a ja sam ranije pisa o tome. Pa kazu da sam Rusofil citajte SLOBODNU:Jeste vidili Rus tehnologiju i KAMAZEVO vozilo sto ga dotjerali u ITALIJU. ORLAN dezinficira sto metara kvadratni u minuti. Jos to niko nema na svitu ,,Pise SLOBODNA DALMACIJA. A ovo vazi iza KRONIKU 20 da procita a ne lupat iz nekog sela . Neznam kad je bio u RUS da pise gluposti. Tako je to moji domaci Amerikanci istina boli nemojte samo patit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.