Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekipe U-30
Povratak na članak

Ako u stranku uložim trud, je li problem što mi da poziciju?

Kada se govori o motivima, podaci su kontradiktorni jer mladi na pitanje zašto su politički aktivni odgovaraju da žele pridonijeti društvu i malo ih priznaje da žele karijeru. No podaci pokazuju i da samo pet posto mladih vjeruje političkim strankama.

Komentari 3

JU
juma
19:43 17.04.2018.

Vidi mu samo fotografije! Kao slucajno, s crkvom u pozadini? Plenkovicu, je li ti sada jasno na koga je mislio Stier kada je rekao kako su najveci klerikalci medju politicarima koji se oko izbora pojavljuju u crkvi? Posto si sam pitao na koga misli, vjerodostojno je od tebe i od gospodina Macana, sto ponudili odgovor.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
19:57 17.04.2018.

Ne poznam nijednog, al bas nijednog člana bilo koje stranke koji se nije učlanio iz bilo kojega drugog razloga osim sto ima nekakvu korist od toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.