Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ AGROKOR
Povratak na članak

Ako Todorić ne preuzme rješenje istraga neće biti pravomoćna barem do sredine studenoga

Ukoliko Ivica Todorić ili netko od njegovih ukućana ne primi rješenje o pokretanju istrage u slučaju Agrokor ona neće postati pravomoćna barem do sredine studenoga.

Komentari 4

BA
barbaizamerike
16:05 27.10.2017.

Ako rijesenje nemoze preuzeti Todoric neka ga preuzme Canjuga covjek iz sjene bio je i u sjeni kad je za vrime Juge po naredenju Manolica odredivo ucitelje koji ce ici vani i uciti djecu nasih gastajbajtera naravno i spijunirat ihh a kasnije ga Manolic zaduzio za Tudmana uh spijuni i nostalgicari a sad Todorica brani i odvjetnik Zdenko iz Beograda suradnik KOSa (tajne sluzbe od bivse JNA)znaci sve je ovo Jugo zavjera da se opljacka HR a ima ih jos u toj zavjeri i u nogometnim klubovima i odvjetnistvu i privredi i politici itd uh zaboravi i u inozemstvu pitajte Stroka u Londonu on je jako upucen

VL
BU
Budak
16:02 27.10.2017.

Bez brige. Svi su se dogovorili.

VL
DU
Deleted user
19:53 27.10.2017.

Miljenik prvog Predsjednika i familije, slikan i kak mi velimo, kuhan i pečen s vodećima, zaštićen od problema kojima su drugi poduzetnici obasipani...i sad kada je tajnim otracima donio željeno...mi bi trebali još pratiti ovaj igrokaz...Ma poštedite nas...sve je već već poznato, odlučeno, samo bi još malo da publika sjedi i navija. Ma da ne bi. Odoh ja, a tko ostane, neka plaća sve to pokradeno plus propale arbitraže, odštete golferima i nikad kraja

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:15 27.10.2017.

Todoricu ne pakovati, rekao bi Tudjman. Ne daj se Ivice. Todoric heroj a ne zlocinac pretvorbe i privatizacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.