Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Grabar Kitarović u Rijeci dijelila porcije lignji građanima

Kolinda Grabar Kitarović u Rijeci
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
24.12.2014.
u 12:42

– Ako stvari ne krenu nabolje svakako se zalažem za novu Vladu – kazala je Grabar Kitarović

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a i koalicije Kolinda Grabar Kitarović družila se danas s Riječanima na Jadranskom trgu gdje je dijelila porcije lignji.

Novinare je zanimalo ostaje li pri svome stavu otprije dvije godine kada je kazala da Hrvatskoj treba vlada nacionalnog jedinstva kao i devedesetih.

– Ako stvari ne krenu nabolje, budući smo u teškoj gospodarskoj i socijalnoj krizi, svakako se zalažem za novu Vladu – kazala je Grabar Kitarović. Ponovila je da će prije toga razgovarati sa Zoranom Milanovićem.

– Zatražit  ću sazivanje sjednice Vlade na kojoj će se raspraviti o trenutnom gospodarskom i socijalnom stanju i ako Vlada nema izlaza, onda ću iskoristiti sve mogućnosti koje imam i zajedno s narodom zatražiti da odu i da se raspišu parlamentarni izbori – rekla je Grabar Kitarović.

>> Grabar Kitarović: Vrijeme je da se Josipović vrati na fakultet

Komentara 45

KN
knezica
13:08 24.12.2014.

Svim ljudima dobre volje želim čestitati Badnji dan! Nadam se da će i nama svanuti nakon 28.12. 2014. godine... Kolinda je svjetlo na kraju dugog i mračnog tunela!

LI
Livi
13:10 24.12.2014.

Samo neprijed! Treba sve iznijeti na vidjelo sto je dolaskom ove vlasti naneseno stete hrvatskom narodu i sve krivce izvesti pred lice pravde. Treba samo imati na umu kakve su sve podjele nastale otkako su oni dosli na vlast kako 2000. tako i 2011. Nakon onog jedinstva tijekom Domovinskog rata kad je i domovinska i iseljenicka Hrvatska bila jedno srce i jedna dusa, ovi su preko svojih medija, sudstva i bivsih struktura uzeli sve poluge drustva i doveli Hrvatsku na prosjacki stap i ucinili ju nejrazjedninjenijom zemljom Europe.

LE
legenda
13:43 24.12.2014.

Samo naprijed Kolinda, 100 % tvoja pbjeda - mozda cak i u prvom krugu. Uz tebe smo mnogi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije