Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović o Ukrajini:

Ako situacija u Ukrajini izmakne kontroli, to će ugroziti mir u svijetu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
20.03.2014.
u 12:26

Ivo Josipović sudjeluje na konferenciji načelnika glavnih stožera srednjoeropskih zemalja u hotelu Lav u Podstrani.

- Događaji u Ukrajini su iznimno opasni. Vidimo kako su zemlje koje nisu članice NATO saveza izloženije rizicima nego one koje jesu. Najvažnije je da sve snage političara budu usmjerene prema miru. Bilo bi najstrašnije da sadašnja situacija u Ukrajini izmakne kontroli, to je nešto što bi moglo ugroziti mir u svijetu. Ja uvijek vjerujem u diplomaciju i pregovore. Mislim da je svima u interesu, doslovno svima, da se sadašnja kriza zaustavi i da mir ponovno zavlada, rekao je predsjednik Ivo Josipović koji sudjeluje na konferenciji načelnika glavnih stožera srednjoeuropskih zemalja u hotelu Lav u Podstrani.

Drago Lovrić, načelnik Glavnog stožera OS RH je novinarima izjavio kako će MIG-ovi koji su u Ukrajini biti vraćeni nakon remonta, kada budu zadovoljni obavljenim poslom. Naglasio je kako su na javnom natječaju odabrali najjeftinijeg ponuđača, u skladu s hrvatskim zakonima.

>> Oslobođen ukrajinski zapovjednik mornarice, EU nameće nove sankcije Rusiji

Komentara 16

Avatar deziderij
deziderij
12:55 20.03.2014.

Nevjerojatno veleuman zaključak. Kak je to pametan lik, mama mia.

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
12:49 20.03.2014.

VAU, koje li mudrolije

FI
fiberglas
13:00 20.03.2014.

Ozbiljno?!? Auu...jel ti to Dejo izanalizir´o?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije