Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemaju za hranu
Povratak na članak

Ako se ugasi sklonište, morat će se vratiti svojim zlostavljačima

Ne smijem se vratiti svojim roditeljima jer se bojim da će nas muž ondje pronaći pa će onda maltretirati i nas i njih, govori jedna od 32 štićenice

Komentari 10

MM
Mladen Miletić
16:55 07.03.2011.

Zatvara se utočište žrtava nasilja u Brodu? Ako se ugasi sklonište, morat će se vratiti svojim zlostavljačima, bolesna politika umjesto da se otvore nova skloništa bolesna politika \" žene\" prema ugroženim ženama !

VL
MM
marija malika
18:24 07.03.2011.

Trebalo bi otvoriti skloništa zatvorenog tipa, sa strujom u ogradi za zlostavljaće, da ne mogu van.

VL
LA
lavanda
18:29 07.03.2011.

o.k. u skloništu što, maknule smo se od zlostavljača, to ne znači da možemo živjeti na nečijoj sisi, svi moramo platiti plin i režije a i bogami zaradit nešto za jest, ili će nas \"sklonište hraniti\"... žene pobrinite se za sebe prvo same

VL
Avatar Snježana Vencler
Snježana Vencler
21:37 07.03.2011.

Ovo čitajući dobivam dojam kako je u našoj lijepoj Domovini vrlo nizak kvocijent inteligencije kod većine muškaraca čije su žene morale s djecom tražiti ovakav izlaz i riješenje za svoju sigurnost! Piše u tekstu da su sve sigirne kuće pune! Koliko li tek ima žena s djecom koje u svojim domovima trpe nasilnike? Dakle, u ovo moderno doba mi imamo primitivizma za izvoz. Što poduzeti da se nasilje nad obitelji NE DOGAĐA? Odakle krenuti?

VL
OB
-obrisani-
08:10 08.03.2011.

Kad se ova revolucija zavrsi, pokrecemo novu za prava zena i djece. STOP sovinizmu.

VL
TI
tintilinic100
08:22 08.03.2011.

Što napraviti?: Djevojke, bolje gledajte za koga se udajete, i sa kime planirate djecu. Svatko je gospodar svoje sudbine. Ne dovodite se u situaciju da morate tražiti pomoć od \"sigurnih kuća\". Nje svaki \"frajer\" za ženidbu, i nije svaka djevojka za udaju. A pod broj dva, današnje žene uopće nemaju tolerancije za suživot, sve mora biti onako kako su si zacrtale, pa olabavite malo, moj prijedlog.

VL
TR
trckaralo
09:14 08.03.2011.

Snježano Vencler, prije bih rekao kako je kvocijent ilnteligncije žena vrlo nizak kad se daju uvući u brak sa zlostavljačem.

VL
Avatar Snježana Vencler
Snježana Vencler
09:34 08.03.2011.

trckaralo :)) Slažem se, ima i tu istine, ali što možeš, žensko srce naivno, ulijeće u brak s vjerom u dobro, s nadom u sretan život, ah ta ljubav :)) Nego, malo tko pokaže svoje pravo lice u startu, nitiiti čovjek odmah zna jel žena tolerantna, vrijedna, razumna, dobra kuharica, majka, tako ni žena ne zna što sve krije muž u sebi...Recepta nemam osim da odmalena odgajamo najmlađe ispravnosti i ljudskosti. Možda za 80 godina ne bude potrebe za sigurnim kućama ako još danas počnemo ljudski živjeti svi skupa :))

VL
TR
trckaralo
09:49 08.03.2011.

Snježano Vencler da, svi u početku glumatamo, a onda pokažemo svoje pravo lice. ali žene više vole grubijane i neotesance. vjerojatno je to atavizam prethistorije kada su grubi mužjaci bili i poželjni mužjaci jer taj ju je koji puta izmlatio,, ali i mogao spasiti od sabljastog tigra. sabljastih tigrova više nema pa su joj ostale samo batine.

VL
Avatar Snježana Vencler
Snježana Vencler
10:32 08.03.2011.

trčkaralo :)) Joj, pa ne znam baš da sve žene vole neotesance i grubijane, ne bih se složila s tom globalnom tvrdnjom :)) ima nas koji volimo matemačire, fizičare, pa nam je vođenje ljubavi i braka zanimljivije , hehehe...vječito istraživanje,, rast u spoznaji, umijeću, znanju, pa i molitva koja...Nije sve u sirovosti :)) Volimo mi žene i čokoladu :)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.